UUSIMMAT

Lykkäysten vuosi sai jatkoa: Battlefield Hardline lipsahti ensi vuoteen

23.07.2014 15:45 | Miikka Lehtonen

Lykkäysten vuosi sai taas jatkoa, sillä EA:n rosvot vastaan poliisit -Battlefield iskeytyy taistelukentälle vasta ensi vuonna. Syykin on yllättävä: kehitystiimi … halusi kuunnella fanejaan?!

 

EA:n E3-messuilla esittelemä Battlefield Hardline näytti ihan kiinnostavalta. Poliisit vastaan rosmot kaupunkiympäristössä on jotain, mitä sarjassa ei olla ennen nähty. Betakin pyörähti käyntiin saman tien ja sitten alkoi tulla palautetta. Paljon palautetta. Palautetta, joka nyt on noteerattu sillä seurauksella, että peliä ei nähdä kaupoissa ennen ensi vuotta.

”[Betasta saamamme] palaute sai meidät myös pohtimaan ja ajattelemaan muita mahdollisuuksia, joilla voisimme tehdä Hardlinestä innovatiivisemman ja paremman pelin. Mitä enemmän pohdimme näitä ideoita, sitä varmemmin tiesimme, että ne piti saada siihen peliin, jota te kaikki tulette pelaamaan. Matkassa oli vain yksi mutta. Tarvitsimme lisää aikaa. Aikaa, jota meillä ei olisi ollut, jos olisimme julkaisseet pelimme vain muutaman kuukauden päästä.”

Ja nyt niin ei siis tapahdu, vaan Hardline nähdään vasta ”varhain vuonna 2015”. Mitä kaikkea peliin sitten lisätään? Linkin takaa löytyy blogipostaus, jossa se kerrotaan. 

Lähde: Battlefieldin blogi