UUSIMMAT

Maailman paras autopelisarja suuntaa PC:lle

02.03.2016 10:00 | Juho Anttila

Taistelu konsoleilla pelattavien ajopelien herruudesta on viime vuosina ollut yhden brändin riemujuhlaa. Turn 10:n Forza Motorsport -sarja on vienyt kilpailijoita kuin Bugatti Ladaa eikä sisarsarja Forza Horizonille ole löytynyt haastajaa muista arcadekaahailuista. Forza-pelien ainoa suurempi heikkous on ollut se, ettei niihin ole päässyt käsiksi kuin Xbox-konsoleilla.

Tähän tilanteeseen on tulossa muutos, sillä Turn 10:n virallisen ilmoituksen mukaan kaikki tulevat Forza Motorsport -sarjan pelit ilmestyvät myös Windows-koneille. Pelejä kehitetään jatkossa rinnakkain, joten kyse ei myöskään ole jälkikäteen ja myöhässä tehdyistä käännöksistä.

Eikä siinä vielä kaikki. PC:llä pelattavaa Forza-kokemusta halajavien ei tarvitse odottaa seuraavaa isoa Forza-peliä. Turn 10 aikoo nimittäin julkaista jo tänä keväänä ilmaispelattavan, tosin mikromaksuja sisältävän, Forza Motorsport 6: Apex -nimeä kantavan ajopelin. Forza Motorsport 6: Apex tulee sisältämään julkaisuaikaan 12 kisatapahtumaa ja 60 autoa, mutta ei liene kaukaa haettua arvata, että peli tulee myös laajenemaan, jos se löytää maksavan kohdeyleisön.

Lähde: Eurogamer

Lisätietoja: forzamotorsport.net

Lisää aiheesta

Tunteella, ei pelkällä tekniikalla: Forza Motorsport 6 sai Juholta viis kautta viis ja peukunkin

Forza Motorsport 6:ssa on 450 autoa ja 26 rataa

Ison peukun arvoinen – arvostelussa Forza Horizon 2

Keskustelu

Tuo mainittu ”Apex” versio on riisuttu versio konsoliversiosta, jossa ei ole moninpelille tai edes rattiohjaimelle tukea. Ja tietekin vaatii sen Windows 10:n, huoh. Ennen kuin joku kommentoi minua foliohattuidiootiksi tai kehityksen jarruksi, yksinkertaisesti en voi päivittää siihen koska pari kriittisen tärkeää sovellusta lakkaa toimimasta.

Tyypillistä Microsoftia nykyään, takapakkia PC-pelaamisessa otetttu urakalla.

Aika paksusti mielipiteillä kyllästetty uutinen kirjoittajalta.

Muropaketin uusimmat