”Maailmanlaajuisia ongelmia kaikilla alustoilla” – Friday the 13th -verkkopelin julkaisu ei mene aivan putkeen

29.05.2017 14:00 | Muropaketin toimitus

Friday the 13th: The Game -pelin kehittäjästudio myöntää, että peli kärsii ongelmista kaikilla alustoilla. Verkkopelin pelaajilla on ongelmia jopa sisäänkirjautumisessa.

Yhteys- ja serveriongelmat eivät ole lainkaan harvinaisia uusien pelien ilmestyessä, mutta erityisen harmillisia ne verkkopelien kohdalla. Näin on valitettavasti myös tuoreen Friday the 13th: The Game -pelin tapauksessa.

Game Informerin mukaan viime perjantaina ilmestynyt Friday the 13th: The Game kärsii nimittäin lukuisista ongelmista, jotka vaikeuttavat pelaamista ja jopa estävät pelaajia aloittamasta koko peliä. Vaikka peliin on kehitteillä myös yksinpelimoodi, sisältää perjantaina julkaistu versio ainoastaan asymmetrisen moninpelin.

”Meillä on maailmanlaajuisia ongelmia kaikilla alustoilla”, kertoo kehittäjästudio IllFronic tuoreessa Facebook-päivityksessä.

Game Informer kertoo, että pelaajat ovat kärsineet ongelmista ja bugeista esimerkiksi kirjautumisen ja matchmakingin kanssa. Lisäksi kokemuspisteet ja muu edistyminen eivät välttämättä ole tallentuneet, ja ladattu lisäsisältö ei ole toiminut.

IllFronic työstää parhaillaan päivitystä, joka pyrkii korjaamaan monia havaituista ongelmista. Patchin on määrä ilmestyä vielä tällä viikolla.

Friday the 13th: The Game
Kaikki jutut aiheesta