Maaliskuun Xbox-ilmaispeleissä Rayman, Lara Croft ja Booker DeWitt

26.02.2015 13:00 | Miikka Lehtonen

Maaliskuu lähestyy ja sen myötä myös uudet Xbox Live -tilaajien ilmaispelit. Tällä kertaa tarjolla on kolme AAA-luokan peliä, toki muutaman vuoden takaisista pelivalikoimista. Mutta miten pelit jakautuvat?

Kuten joka kuussa, myös maaliskuussa Xbox Live Gold -tilaajat saavat Microsoftilta ilmaisia pelejä. Helmikuun peleinä nähtiin Xbox Onen hämmentävä toimintaurheiluväännös IDARB ja Xbox 360:lla Brothers: A Tale of Two Sons ja Sniper Elite V2. Ei siis mitenkään huisi kuukausi. IDARB jatkaa edelleen Xbox One -pelinä, mutta saa uuden kaverin.

Maaliskuun Xbox One -peli kun on viimeisten vuosien parhaiden tasohyppelypelien joukkoon kuuluva Rayman Legends. Xbox 360 -pelaajat saavat myös niin ikään erinomaisia pelejä: Tomb Raiderin ja Bioshock Infiniten. Kovia pelejä, ihan vuoden peli -kandidaatteja vuoden tai parin takaa. Ilmaiseksi, siis.

Huhtikuussa onkin sitten juhlan paikka, sillä Xbox Live Gold -tilaajat ovat Games With Gold -palvelun myötä ladanneet yli 100 000 000 peliä. Sen kunniaksi Microsoft tuplaa huhtikuun pelitarjonnan, eli Xbonistit saavat kaksi peliä, 360-toverit neljä. Sitä odotellessa.

Lisätietoja: Games With Gold

Keskustelu

Brothers: A Tale of Two Sons.. ei mikään huisi kuukausi? No niin no, mielestäni parasta pulmanratkontaa vuosiin tuo peli. Sniper V2 nyt on niin ja näin mutta kyllä sitäkin ilmaseen mieluummin pelaa kun turpaansa ottaa…

Muropaketin uusimmat