Uusimmat

Maanantain tupla-arvostelupaketissa isoja silmiä ja söpöjä eläimiä

02.05.2011 18:00 Jukka O. Kauppinen

Tervetuloa… Vapunjälkeinen maanantai. Joillekin päivä on varmasti ollut hyvin, hyvin hidas. Toisille taasen sitäkin viihdyttävämpi, kun vappuaan huolella juhlineet valittavat kärsimyksiään. Jotta päivä olisi täydellinen, tarjotkaamme annos suloisia isoja silmiä ja helliä pelihetkiä.

Päivän tupla-arvostelussa kaksi söpöä eläinpeliä!

Fantastic Pets (Xbox 360)

Söpöily ja kaiken maailman ötököiden rapsuttelu on tie penskojen sydämeen, ajateltiin Microsoftilla, ja niin syntyi Kinectimals. Oikeaanhan he osuivat, kun tuloksena kerran oli yksi Kinectin laihan julkaisutarjonnan valopilkuista.

Helppoa tietä menestykseen etsivä kiveää polkunsa kopioimalla. Sama ajatus, yksi oma idea ja jo luulisi kassakoneen kilisevän. Onhan hellittävinä nyt lauma mitä erilaisimpia fantasiaotuksia.

Zhu Zhu Pets Featuring The Wild Bunch (Wii)

Rikastuminen on helppoa. Ei tarvitse kuin keksiä idea söpöistä robottihamstereista. Sitten palkataan muutama kiinalainen tuotantolinjalle ja miljoonat suorastaan tulvivat tilille. Zhu Zhu Pets on juuri tällainen ilmiö.

Megasuosittujen lelujen siivellä kelpaa myydä vaikka lisenssipeliä. Näin, kirosana on mainittu. Kun ennakko-odotukset on asetettu sopivasti lattiatasoon, on aika tarkistaa, sopiiko peli edes kohderyhmälleen.

Lue myös

Dissidia 012 Final Fantasy (PSP)

Fight Night Champion (PS3, Xbox 360)

Outland (PS3, Xbox 360)

Test Drive Unlimited 2 (PC, PS3, Xbox 360)