Uusimmat

Maasta taivaisiin kehuttu räiskintäpeli täyttää jo 10 vuotta, mutta jatkoa odotetaan vieläkin

15.03.2023 15:40 Muropaketin toimitus

BioShock Infiniten julkaisusta tulee kuluneeksi vuosikymmen, eikä pelisarja ole vieläkään noussut kuolleista.

BioShock-pelisarja on vankassa klassikkomaineessa, ja sarjan kolmas osa BioShock Infinite oli kenties koko pelisarjan paras osa. Vaikuttava tarinallinen räiskintäpeli ilmestyi aikanaan 26. maaliskuuta 2013, eli sen julkaisusta tulee ensi viikolla kuluneeksi jo täydet kymmenen vuotta.

BioShock-sarjan jatko on kuitenkin yhä ilmassa. Pelisarjan kehittänyt Irrational Games pisti pillit pussiin Infiniten julkaisun vanavedessä ja BioShockin luoja Ken Levine lähti uuden studionsa kanssa uuteen suuntaan. Sittemmin julkaisija 2K Games on pistänyt pelisarjan uuden osan kehitykseen uudella studiolla, mutta pelin uskotaan olevan vielä kaukana valmiista.

Vasta joulukuussa uutisoitiin, että uuteen BioShock-peliin on pestattu käsikirjoittaja. Tämäkin jo kertoo, ettei uuden pelin kehitys ole vielä pitkällä.

Pelisarjan pohjalta on myös tekeillä elokuva. Netflixin leffaprojektista uutisoitiin viime vuonna, mutta sittemmin siitä ei ole kuulunut mitään uutta.

BioShock Infinite julkaistiin aikanaan PC:lle, Xbox 360:lle ja PS3:lle. Sittemmin se on päivitetty uudemmille alustoille koko pelisarjan kattavassa BioShock: The Collection -kokoelmassa.

Alta kokeneet BioShock-pelaajat voivat sukeltaa nostalgian syövereihin katsomalla BioShock Infiniten alkuperäisen trailerin.

Muropaketin uusimmat