UUSIMMAT

Mad Box: Tehokasta pelikonsolia puuhaava Slightly Mad Studios esittelee, millaisilla ohjaimilla sen kimppuun voi päästä

22.01.2019 12:23 | Muropaketin toimitus

Mad Box -pelikonsolia puuhastelevan studion toimitusjohtaja on vilauttanut Twitterissä kuvia pelikoneen ohjaimien konseptitaiteesta.

Muutama viikko sitten kuului yllättäviä uutisia, kun Project CARS -kehittäjä Slightly Mad Studios ilmoitti olevansa luomassa täysin uutta pelikonsolia. Mad Boxista kaavaillaan niin tehokasta ja toimivaa, että se haastaa PlayStationin ja Xboxin. Vaikka uutiset uudesta pelikonsolista otettiin skeptisesti vastaan, on studion toimitusjohtaja Ian Bell vastaillut Twitterissä moniin projektia koskeviin kysymyksiin.

Mitä ilmeisimmin Slightly Mad on konsolinsa kanssa liikkeellä tositarkoituksella, sillä Bell on puhunut esimerkiksi siitä, kuinka he kaavailevat tukevansa konsolille peliä kehittäviä studioita, millaista rautaa konsolista löytyy ja miltä se tulee näyttämään. Lisäksi Slightly Mad Studios on kertonut saaneensa konsolin kehittämiseen rahoitusta lukuisilta eri sijoittajilta.

Bell haluaa konsolinsa olevan maailman tehokkain pelilaite, ja Slightly Mad aikoo jakaa kehittäjille ilmaiseksi pelimoottoria, jonka avulla pelien porttaaminen eri alustoille sujuu vaivattomasti.

Ensimmäiset kuvat konsolin ulkonäöstä eivät tuntuneet vakuuttavilta, ja Slightly Mad Studios otti kritiikistä kopin, ja se esittelikin pian hieman vähemmän villiä visiota Mad Boxista. Bell on aiemmin luvannut 10 000 euroa ja elinikäiset ilmaiset pelit sille, joka keksii Mad Boxille parhaimman sloganin.

Nyt Bell on julkaissut Twitterissä ideoita siitä, miltä Mad Boxin peliohjaimet voisivat näyttää. Kuvien perusteella ohjainten yläosa on yhtä suurta LED-näyttöä, ja se pystyy korostamaan monia nappuloita sen mukaan, millaisilla kontrolleilla kyseistä peliä pelataan. Näyttö toiminee myös kosketusnäyttönä, sillä sitä voi käyttää näppäimistönä.

Ohjaimen vakuutetaan olevan pienempi kuin mitä kuvista voisi päätellä. Mad Boxin uusimmista käänteistä uutisoi Gamerant.

Lisäksi kävi ilmi millaisia suunnitelmia Mad Boxin verkkopuolelle on kaavailtu. Konsoliin suunnitellaan järjestelmää, jossa pelaaja tienaa krediittejä jokaisesta online-tunnista. Nämä krediitit voitaisiin myöhemmin vaihtaa oikeaksi rahaksi, tai mitä luultavimmin pelikaupoista löytyviin asioihin. Rahoitus tähän malliin tulisi mainoksista, ja Bell sanoi saaneensa idean YouTuben toimintamallista.

Muropaketti jää innolla seuramaan Mad Boxin kehittymistä, ja mahdollista romahtamista ennen tuotantoon päätymistä.

Muropaketin uusimmat