Uusimmat

Mad Catzin M.O.J.O. –mikrokonsoli on nyt Ouya-yhteensopiva

09.07.2014 14:00 Jukka O. Kauppinen

Android-mikrokonsolien boomi taisi jo tulla ja mennä, eikä moni sitä edes huomannut. Ouya on osoittautunut melkoiseksi floppikoneeksi, jolle on tehty lähinnä paskoja tai vielä huonompia pelejä. Mutta Ouya ei ole suinkaan ainoa mikrokonsoli. Mad Catzin M.O.J.O. lähestyy aihetta omalta kulmaltaan – ja teki äsken mainion tempun.

Erilaisten (Android) mikrokonsolien perusongelma kun on tämä: joko koneet ovat yhteensopivia kaikkien Android-pelien kanssa tai sitten niille sorvataan pelit erikseen.

Android-yhteensopivuudella koneelle toki saadaan laajin mahdollinen softavalikoima, mutta onko koko hommassa sitten mitään järkeä? Miksei sitten hommaa kerralla oikeaa tablettia vai haluatko mieluummin pelata nimenomaan telkkarilla?

Ouya lähestyi asiaa eri suunnalta ja lanseerasi peli- ja ohjelmistovalikoiman nimenomaan omalta kantiltaan. Kaikki softat tehdään nimenomaan Ouyalle. Ne ovat pohjimmiltaan Android-sälää, mutta ohjelmat käännetään erikseen tukemaan muun muassa Ouyan pad-peliohjaimia.

Ja nyt se pihvi! M.O.J.O. –konsolin uusi päivitys näet tekee Mad Catzin laitteelle ihmeitä. M.O.J.O. tukee nyt Google Play –kaupasta ladattavien ohjelmien lisäksi Ouyan latauskauppaa. Käytännössä konsoli on siis Ouya-yhteensopiva.

Päivitys lisäsi konsoliin myös tuen 4K-videoresoluutiolle ja teki konsolista muutenkin yhteensopivamman ja toimivamman kaikenmaailman Android-softien kanssa.

M.O.J.O. toimii valmistajan mukaan myös hyvänä mediasoittimena ja tarjoaa ovelasti muodikkaiden Smart TV –telkkareiden  toiminnallisuudet, yhdessä kätevässä ja pienikokoisella mediakonsolissa.

Lisätietoja: http://madcatz.com/mojo/

Lisää aiheesta

Kaksi Android-mikrokonsolia yhdistyy: M.O.J.O.sta tulee Ouya-yhteensopiva 

Mikrokonsolit tulevat: mitä on luvattu, mitä saatu? 

Muropaketin uusimmat