Mad Max päräyttää baanalle syyskuussa

04.03.2015 17:15 | Miikka Lehtonen

Avalanche Studios ja Mad Max ovat kuin taivaassa solmittu liitto, tai niin ainakin voisi olettaa. Mainioista Just Cause -peleistään tunnettu ruotsalaistiimi ja maailmanlopun jälkeinen autiomaa tarjoavat tilaisuuksia kaaokselle. Millaisia? Se selviää syyskuussa.

Odotus on ollut pitkä ja hämmentävä, sillä Avalanche Studiosin Mad Max -peliä ei ole kauheasti hypetetty tai edes esitelty. Moni kuvitteli jo pariinkin kertaan, että koko projekti oli pistetty jäihin, mutta sieltä se vain tulee. Syyskuussa.

Tieto on peräisin pelin julkaisijalta, joten siihen voinee luottaa. Huomionarvoista on, että peli julkaistaan vain PC:lle, PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle. Alkujaanhan Mad Max julkistettiin myös Xbox 360:lle ja PlayStation 3:lle, mutta nyt vanhat versiot on kuopattu, jotta tiimi saisi rauhassa keskittyä ottamaan kaiken irti modernista raudasta.

Syyskuun julkaisu on aika hämmentävä, sillä pikainen vilkaisu julkaisukalenteriin osoittaa, että Mad Max -elokuva — jonka kylkiäiseksi peli on aina mielletty — julkaistaan jo toukokuussa. No, ehkä peli on sitten kaupoissa Blu-ray-version kaverina.

 

Muropaketin uusimmat