Magicka 2: Game of Thronesia ja piraattivelhoja

26.03.2013 13:00 | Miikka Lehtonen | 110

Ruotsalainen Paradox yllätti pari vuotta sitten Magickallaan. Se yhdisti oikeasti hauskaa huumoria mielikuvitusta kutkuttavaan pelattavuuteen. Tykkäsin kovasti. Nyt se saa jatko-osan.

Noin miljoonan DLC:n jälkeen Magicka siirtyy toiseen osaansa. Alkuperäisessä pelissä parodioitiin Lovercraftin Cthulhu-mythosta, Diabloa, Ramboa ja ties mitä muita asioita. Kakkososa, joka on tiettävästi PVP-henkinen 4v4-peli, taas aloittaa suoraan muun muassa Game of Thronesilla. Nähdäänpä trailerissa myös merirosvovelho. Miksi? Miksi ei!

 

Peli julkistetaan virallisesti tällä viikolla järjestettävässä GDC 2013 -tapahtumassa, joten tiedämme lisää jo lähipäivinä.

Lisää aiheesta

Magicka (PC) 

Magicka suuntaa seuraavaksi Vietnamin sotaan

Keskustelu

Mahtava cooppipeli ja sähellystä :D
Pistän rahani kakkoseen.

Hauska pikkupeli jonka mielellään kavereiden kanssa pelasi kun ei hintakaan päätä huimannut. Voi niitä ratkiriemukkaita hetkiä mumblessa kun kaveri rääkyy kun salama taivaalta nasahtikin kaverin eikä vihollisen niskaan.
Nettikoodi oli ainoa pelin miinuspuoli, välillä joutui ottamaan kohtia uudelleen kun peli pysähtyi tai joku jäi lagaamaan paikalleen. Odottelen seuraavaa osaa pienellä innostuksella.

Itse en tykännyt yhtään, eikä n. 75% ratingien perusteella maailmakaan vakuuttunut.

Koin geimin täysin turhaksi, koska hahmonkehitys puuttui täysin.

Muropaketin uusimmat