MAGiin tulossa rutkasti ilmaista lisäsisältöä

19.03.2010 11:50 | Tero Lehtiniemi

PlayStation 3:n massiiviräiskintä MAG on lähiaikoina saamassa ensimmäisen laajennuksensa. Zipper Interactiven mukaan ensi viikolla julkaistava laajennus tarjoaa ainakin uusia asusteita, kranaatteja ja pyssyjä. Ja mikä parasta, paketti on täysin ilmainen!

Maailmanlaajuisesti 25.3 julkaistava Trooper Gear Pack -laajennus tuo peliin uuden sokaisevan flashbang-kranaatin ja kolme kevytkonekivääriä: Ravenin APEX 100SE:n, SVERin RTK-74 VIa:n ja Valorin Mk 46 Mod 1:n, sekä kaksi uutta univormua: Trooper Lightin ja Trooper Darkin. Laajennuspaketin julkaisusta alkaa myös promootioviikonloppu, jonka aikana kaikki tehtävistä kertyneet kokemuspisteet saa tuplana. Eli uutta sisältöä pääsee testaamaan kokemuspisteiden ropistessa tilille entistä sutjakkaammin.

Zipper Interactiven mukaan nyt julkaistava laajennus on osoitus firman jatkuvasta sitoutumisesta peliinsä, ja uutta hienoa lisäsisältöä on tulevien kuukausien aikana tulossa rutkasti. Vaikka Zipper tekeekin tällä hetkellä SOCOM 4:sta, ei ilmeisesti siis kannata huolestua että se vaikuttaisi liikaa MAGin saamaan tukeen. Aika näyttää, pitävätkö lupaukset.

Lue myös

Team Fortress 2 sai pinon pelaajien tekemää sisältöä

Alan Wake parrasvaloissa – Remedy haastattelussa (osa 1)

Piraatismi hävittää yli miljoona työpaikkaa Euroopasta