Uusimmat

Mainio morppi Rift saa muhkean sisältöpäivityksen

01.11.2013 13:30 Juho Anttila

Jos World of Warcraftille tahtoo etsiä huokeammaksi käyvää korviketta, on Trion Worldsin Rift mitä mainioin vaihtoehto. Peli muuttui aiemmin tänä vuonna ilmaispelattavaksi ja kun maksumallikin on suhteellisen kohtuullinen, on vaikea keksiä syitä olla kokeilematta, miltä matka keskelle elementtien välistä konfliktia tuntuu.

Tekeminen ei myöskään lopu kesken, sillä Trion Worlds päivittää peliään ahkerasti. Syyskuussa Riftiin julkaistiin sisältöpäivitys Beyond Infinity, jonka mukana tarjoiltiin muun muassa kaksi uutta raidia ja ennennäkemätön viiden hengen luolastoseikkailu. Vajaan viikon kuluttua tarjolla on taas lisää uutta Rift-pelattavaa.

Nimeä Song of Dreams kantava päivitys lupaa jälleen uusia luolastoja sekä myös kronikoita, yhdelle tai kahdelle pelaajalle suunnattuja kevyempiä instansseja. Tämän lisäksi paketti sisältää toki paljon muutakin mukavaa. Päivitystä ei tarvitse edes odotella enää kovin pitkään, sillä Song of Dreams julkaistaan jo tämän kuun 6. päivä.

Sen lisäksi, että ilmainen Rift on ladattavissa pelin kotisivuilta, on peli julkaistu myös Steamissä, tietenkin ilmaisena. Rahaakin pääsee toki käyttämään, sillä ostettavaksi tarjotaan kolmea lemmikkejä, ratsuja ja muuta kivaa sisältävää bonuspakettia. Kannattaa muuten kokeilla, sillä Rift on yllättävän laadukas ja kiehtova verkkoroolipelikokemus.

Lähde: Polygon

Lisää aiheesta

Mitä pelasin tänään? Rift voitti vaihteeksi Azerothin maailmat

Rift muuttuu ilmaispelattavaksi ensi kuussa

Palasimme Rift-morpin pariin vuoden tauon jälkeen – millainen peli on nyt?

Muropaketin uusimmat