Uusimmat

Mainio Mr. Robot kääntyi Telltale-seikkailuksi

19.08.2016 12:00 Juho Anttila

Jos ymmärtää tippaakaan tietokoneiden päälle, joutuu yleensä kiemurtelemaan vaivautuneesti, kun elokuvassa tai sarjassa esitetään mukamas huipputason hakkerointia. Hittisarja Mr. Robot tarjoaa tervetulleen poikkeuksen tähän kaavaan. Vaikkei sarja ihan täysin realistinen olekaan, on sen esittämä kuva hakkeroinnista kuitenkin lähempänä totuutta kuin juuri mikään, mitä aiemmin olemme televisiossa tai valkokankaalla nähneet.

Viime viikolla mainioista seikkailupeleistä tunnettu Telltale Games kiusoitteli Mr. Robot -aiheisella pelillä. Nyt voidaan todeta, ettei kyse ole enää pelkästä kiusanteosta tai huhuista, sillä firma on julkistanut ja saman tien myös julkaissut Mr. Robot -aiheisen seikkailupelin.

Mr Robot:1.51 exfiltratiOn on iOs- ja Andoid -laitteille suunnattu tarinapohjainen pelikokemus, joka asettaa pelaajat käyttämään kuvitteellista E Corp -viestintäsovellusta. Tarkoituksena on selvittää joukko sarjan tapahtumiin perustuvia haasteita ja samalla lyödä kapuloita maailmanlaajuisen Evil Corp -korporaation rattaisiin.

Pelin toteutuksesta vastaa Night School Games, uusi studio, jonka henkilöstä koostuu Disneyn ja Telltalen entisistä työntekijöistä. Telltalelta lähteneiden tekijöiden suhteet entiseen emofirmaansa olevat ilmeisen kunnossa, sillä Telltale Games toimii pelin julkaisijana.

Lähde: Develop Online

Lisätietoja: nightschoolstudio.com

Lisää aiheesta

Batman kompastelee taas PC:llä

Telltalen mystinen kauhupeli paljastui: avoimen maailman selviytymistä

Telltale ryhtyi julkaisijaksi: ensimmäisenä ulos kunnon kauhua!

Juho Anttila

Muropaketin uusimmat