Mainion Blood Dragonin jatko-osa on kehittäjien mielessä

06.05.2013 15:30 | Miikka Lehtonen

Far Cry 3:n Blood Dragon -laajennus oli todella hämärä, mutta iloinen yllätys ja pokkasi Domen arvostelussakin neljä tähteä. Nyt näyttää siltä, että esikuvana toimineiden kasaripökäleiden tavoin myöskään Blood Dragonin tarina ei jää yhteen peliin.

Ubisoftilla taidettiin vähän yllättyä siitä, miten totaalisesti Far Cry 3: Blood Dragon valtasi internetin kollektiivisen mielikuvituksen. 80-luvun tunnelmia ja roskaleffoja imitoiva itsenäinen lisälevy on saanut lämpimän vastaanoton ja tiettävästi myynyt viisi kertaa enemmän kuin Ubisoft odotti, joten kelpaahan sitä tiimin jo jatko-osaa visioida.

Pelin pääosaroolin näytellyt Michael Biehn kertoikin Major Nelsonin podcastissa, että jatko-osa on jo suunnitelmissa, ainakin pelin tuottajan mielessä.

”Dean [Evans] soitteli minulle eilen illalla. Hän oli aika täpinöissään ja oli menossa tänään palaveriin, jossa… No, hän taitaa haluta muuttaa Blood Dragonin pelisarjaksi. Jatko-osa on jo hänen mielessään.”

Se, että jatko-osan tiimoilta järjestetään jo palavereja, on aika hyvä merkki. Vahvat myynnit, hyötykäyttöä kalliille pelimoottorille ja pelejä verrattain pienellä tiimillä. Tämä on yhtälö, jonka tuloksena voi hyvinkin helposti olla Blood Dragon 2.

Lähde: Invalid Opinions

Lisää aiheesta

Far Cry 3: Blood Dragon (PC, PS3, Xbox 360)