Uusimmat

Maksaisitko sinä 16 000 dollaria virtuaalisesta miekasta peliin, jota ei ole vielä edes julkaistu?

03.01.2012 15:15 Jukka O. Kauppinen

Kiinalaisten enemmistö elää edelleen verrattain kurjissa oloissa, mutta joillakin riittää millä mällätä sitäkin enemmän. Kuten sillä kaverilla, joka odottaa Age of Wulin -morppia vähän liiankin innokkaasti. Itämaisten kamppailulajien ympärille rakennettu verkkopeli ei vielä edes betavaiheessa, mutta eihän se kiireisimpiä hidasta.

Peliä kehittävä Snail Games näet järjesti nettihuutokaupan, jossa myytiin jo etukäteen erilaisia virtuaalisia peliasioita. Kiva tapa pitää kiinnostuneet pelaajat virkeinä ja kerätä vähän käteistä kassaan pelin kehitystä varten.

Ja hyvinhän se onnistui, sillä eräs pelaajista maksoi jokseenkin tuhdit 16 000 dollaria vastaavan summan virtuaalisesta miekasta. Keihäille tarkoitetuista asekoteloista puolestaan maksettiin parhaimmillaan 2500 dollaria.

Aika kovia summia peliobjekteista peliin, jota ei ole vielä edes julkaistu.

Kuten Tommi asiaa toimituksen kanavalla äimisteli…

Vetää aika hiljaiseksi ajatus siitä, että joku oikeasti maksaa $16k virtuaalisesta miekasta MMO:n jota ei ole vielä edes julkaistu… Siinä on tietokannassa yhdellä bitillä hurja hintalappu…

Gala Networks Europe julkaisee Age of Wulinin Euroopassa. EU-version betatestin lupaillaan alkavan joskus kuluvan vuoden aikana.

Lähde: Man Spends $16,000 for Virtual Video Game Sword

Lisätietoja: http://en.wulin.gpotato.eu

 

Lue myös

Domen pelitoimituksen vuoden pelit: osa 2

Huhupartio: Wii U:lla voi myös lukea lehtiä ja kirjoja

Space Quest II sai ilmaisen uusintaversion

Äänestä: Valitse vuoden 2011 parhaat pelit