Uusimmat

Mario ja Sonic ensimmäistä kertaa samassa pelissä

28.03.2007 13:19 Miikka Lehtonen

Nintendo ja Sega ovat ilmoittaneet tekevänsä videopelihistoriaa urheilupelillä, jossa sekä Super Mario, että Sonic-siili esiintyvät ensi kertaa samalla ruudulla. Hyvät naiset ja herrat, sukupolvemme Berliinin muuri on sortunut.

Jouluksi Wiille ja DS:lle julkaistava peli asettaa Marion ja Sonicin maailmojen hahmot vastakkain Pekingin olympialaisiin pohjautuvissa urheilutapahtumissa. Sonic, Luigi, Yoshi, Knuckles ja muut pelihahmot ottavat osaa pöytätenniksen, uinnin, 100 metrin pikajuoksun ja monien muiden olympialajien merkeissä.

Peliguru Shigeru Miyamoto oli mukana tilaisuuden hengessä, tyypilliseen tyyliinsä pilke silmäkulmassaan.. ”Marioja Sonic ovat olleet toisiaan kunnioittavia kilpailijoita videopelien alkuajoista saakka”, Miyamoto totesi. ”Itseasiassa he ovat jo pitkään keskustelleet mahdollisuudesta kilpailla toisiaan vastaan. Nyt kun heillä on täydellinen tilaisuus siihen olympialaisissa, näemme vihdoin kumpi heistä on nopeampi.”

Huomattavasti itse peliä mielenkiintoisempaa on nyt luotava yhteistyö, joka voi jatkossa poikia pelaajia huomattavasti enemmän kiinnostavia skenaarioita, kuten Sonic-pelien hahmoja Super Smash Bros -peleissä.

Oltiin itse ilmoituksesta ja tapahtuman historiallisuudesta mitä mieltä tahansa, yksi asia lienee varmaa. Nintendon ja Segan kehittämä urheilupeli tulee varmasti olemaan parempi kuin viralliset kisaroskat.

Muropaketin uusimmat