Uusimmat

Marion harhaliike: Island Tour on mitäänsanomaton ja tylsä bilepeli

30.01.2014 23:00 Jukka O. Kauppinen

Vaikka Mikael Miilumäki ja Mario ovatkin kavereita, niin kyllä kaverillekin kehtaa sanoa jos tämä tekee jotain hölmöä. Ja nyt Marion mokoma meni ja teki. Marion Partyt ovat useimmiten kivoja illanistujaisia, mutta ei tällä kertaa.

Mario Party -sarjalla on pitkät perinteet, eikä ihme. Sarjassa on nähty useita aidosti hauskoja pelejä, joiden parissa on helposti saanut tapettua aikaa ja tuhottua ystävyyssuhteita. Island Tour koostuu pääosin lyhyistä minipeleistä, jotka kestävät sekunneista pariin minuuttiin. Pikaiset minipelit sopivat hyvin käsikonsolille, kun ottaa huomioon, että yksinpeliä pelataan pienissä sessioissa junissa ja busseissa. Olisi silti toivottavaa, että pikaisista pelihetkistä nauttisi edes pikkuisen enemmän.

Parhaillaan minipelit hyödyntävät 3DS:n erilaisia ominaisuuksia hyvin. Välillä ohjataan tankkia kääntelemällä laitetta kaikissa ilmansuunnissa ja välillä pelaaminen hoidetaan pelkästään kosketusnäytöllä tai napeilla. Laitteen ominaisuuksista hyödynnetään melkein kaikkia, mikä on tietyllä tavalla kunnioitettava suoritus. 3DS:n kallisteluun ja heilutteluun nojaavat minipelit menettävät kuitenkin viehätyksensä nopeasti, kun itse minipelit ovat tylsiä.

Lue koko arvostelu: Mario Party: Island Tour (3DS)

Lisää aiheesta

Mario Party 8 (Wii)

Mario Party 9 (Wii) 

Mario Party DS (DS)