Uusimmat

Mark ”Luke” Hamill nauttii Star Citizen -kuvauksista

16.05.2016 16:30 Jukka O. Kauppinen

Tähtien sodan tähtiin nostama Mark Hamill on tehnyt Luke Skywalkerin roolin jälkeen kaikennäköistä niin elokuvien, telkkarin kuin pelienkin maailmassa. Herra on ollut peleissä suosittu ääninäyttelijä, mutta nyt hän palaa myös peliruuduille, vanhan kaverinsa Chris Robertsin kutsumana.

Hamill esittää yhtä Star Citizen: Squadron 42 -pelin pääosaa, ja tuntuu nauttivan roolistaan täydellä sydämellä. Paluu Chris Robers -videopelien maailmaan on näet ollut kuin vanhojen kaverien kanssa bailaamista.

Hamill on ollut myös positiivisen yllättynyt pelikehittämisen teknologisista jättiaskelista. Vielä Wing Commander III: Heart of the Tiger -pelin aikaan niin sanottu pelinäytteleminen kompuroi ensiaskeliaan, mutta nyt touhu on jo Hollywood-tasoista teknoleikittelyä.

Pelinäyttely on silti haastavaa, sillä näyttelijä näkee ja kokee vain pieniä murusia kokonaisuudesta.

”Kuka on tämä hahmo? Missä minä olen? Roolini on vain pieniä palapelin palasia, joista valmis tuote hiljalleen rakennetaan. Näytteleminen on todella vaikeaa, koska minun täytyy pysyä roolihahmoni nahoissa koko ajan ja jokaisesta tilanteesta otetaan kolme erilaista otosta, erilaisissa tunnetiloissa.”

Lisää Hammillin ajatuksia uuden aikakauden pelinäyttelemisestä PC World -lehden haastattelussa.

Lisätietoja: Mark Hamill talks Squadron 42: Oh how far we’ve come since Wing Commander

Lisää aiheesta

Mark Hamill vahvisti villin Star Wars -huhun The Force Awakensista

Internet sekosi Mark Hamillin jakamasta Star Wars -kuvasta

Mark Hamill tähdittää uutta Master of Orionia

Squadron 42 ei sisälly Star Citizeniin, ostettava erikseen