UUSIMMAT

Marraskuu on täällä: Tässä synkän kuukauden suurimmat pelijulkaisut

01.11.2016 09:05 | Tuukka Hämäläinen

callofduty-infinitewarfare-002

Marraskuu tuo mukanaan monia suuria pelijulkaisuja. Muun muassa Call of Duty: Infinite Warfare ja Final Fantasy XV saapuvat piristämään pimeneviä iltoja.

Joulusesonki lähenee ja marraskuussa julkaistaan useita odotettuja pelejä. Ensimmäinen suuri julkaisu on tietysti Call of Duty: Infinite Warfare, joka saapuu PC:lle, PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle jo alkaneen viikon perjantaina, 4. marraskuuta. Miljoonia myyneen Call of Duty -sarjan 13. pääpeli vie sodankäynnin avaruuteen, ja samalla pelin erikoisversioiden ostajat saavat käsiinsä myös Call of Duty: Modern Warfare Remastered -uusintajulkaisun.

Seuraavana perjantaina, 11. marraskuuta puolestaan ilmestyy samoille alustoille vuoden 2012 Dishonored-toimintaseikkailun jatko-osa Dishonored 2Assassin’s Creed -sarjan ystäville taas on luvassa jotakuinkin sarjan parhaat pelit uuden sukupolven konsoleille tuova Assassin’s Creed: Ezio Collection, joka ilmestyy 17. marraskuuta. Pari päivää aiemmin nähdään kuitenkin myös suurempi Ubisoftin pelijulkaisu, Watch Dogs 2, jonka konsoliversiot ilmestyvät 15. marraskuuta ja PC-versio 29. marraskuuta.

18. päivä tuo tullessaan Nintendo 3DS:n odotetut Pokémon Sun ja Pokémon Moon -roolipelit. 22. marraskuuta PlayStation 4 -pelaajat taas pääsevät pelkäämään kunnolla, kun suositut Amnesia-pelit julkaistaan viimein myös Sonyn konsolilla Amnesia: The Collection -kokoelmana.

Call of Dutyn ohella kuukauden suurin julkaisu saapuu kuitenkin vasta 29. marraskuuta, kun Square Enixin odotettu ja kertaalleen lykätty Final Fantasy XV ilmestyy viimein PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle. Jo mainittujen lisäksi myös muun muassa Telltale Gamesin suositun The Walking Dead -sarjapelin uusi kausi A New Frontier on määrä ilmestyä vielä marraskuussa, mutta tarkkaa julkaisupäivää ei ole tiedossa.

Lisää marraskuun pelijulkaisuja löytyy esimerkiksi Polygonin listauksesta. Alta näet mainittujen pelien trailereita.

Call of Duty
Kaikki jutut aiheesta

Muropaketin uusimmat