Uusimmat

Marsin lesbot hämähäkkikuningattaret pelin tähtinä

08.04.2011 13:00 Tero Lehtiniemi

Elokuvateollisuudessa on tutuksi tullut metodi, että leffa saa katsojia vaikka se olisi kuinka huono, kunha sillä tarpeeksi vetävä nimi. Tämän tietää jokainen, joka on tutustunut esimerkiksi sellaiseen taideteokseen kuin Gay Niggers from Outer Space. Hieman samalla nimikaavalla ratsastaa myös peli nimeltään Lesbian Spider-Queens of Mars. Eihän tällaista voi vastustaa!

80-luvun klassikkopeli Wizard of Worin henkeä huokuvassa flash-peli Lesbian Spider-Queens of Marsissa tappelevat esikuvansa tavoin erilaiset pikselimöröt. Epämääräisten prötöjen sijasta tällä kertaa prötöt ovat hämähäkkikuningattaren yläosattomissa kekkuloivia palvelijoita, jotka sankarittaren eli itse hämähäkkikuningattaren on pyydystettävä ennenkuin proletaarit lahtaavat pornokuningattaremme hengiltä.

Koska tämän mainospuheen jälkeen kaikki varmasti haluavat kokeilla kyseistä peliä, siihen on oiva mahdollisuus. Domen toimitus suosittelee kokeilemaan erityisesti sellaisissa paikoissa missä sivuhistorialla voi aiheuttaa hämmennystä kanssaihmisille.

Linkki: Lesbian Spider-Queens of Mars

Lue myös

Pokemon Black (DS)

Crysis 2 (PC, PS3, Xbox 360)

Jos muoviset haltiakorvat eivät riitä, teetä lävistäjällä aidot

Komediaryhmä parodioi Limboa

 

Muropaketin uusimmat