UUSIMMAT

Marvel’s Spider-Man Remastered kerää ylistystä myös PC:llä – ”Täydellisin versio pelistä”

11.08.2022 12:02 Muropaketin toimitus

Marvel’s Spider-Man on saanut vielä paremmat arviot PC:llä kuin alkuperäinen versio sai PS4:llä.

Insomniac Gamesin ylistetty hittipeli Marvel’s Spider-Man rantautuu ehostettuna versiona PC:lle huomenna, 12. elokuuta. Nyt pelin ensimmäisen arvostelut ovat linjoilla, eikä niissä todellakaan kehuja säästellä.

Metacriticissä pelin keskiarvo on peräti 88, eli jopa pisteen korkeampi kuin kuin alkuperäisen PS4-version arvosana. Pelille on listattu tähän mennessä lähes yksinomaan kehuvia arvioita, ja kaikista julkaisuista ainoastaan Eurogamer Italy näyttää antaneen pelille kädenlämpöisen arvion.

Enimmäkseen peliä hehkutetaan estoitta, vaikka useampi kriitikko huomauttaakin, että siitä saa kaiken ilon irti vain järeällä pelitietokoneella. Toisaalta pelin todetaan toimivan sulavasti monenlaisilla alustoilla.

”Marvel’s Spider-Man Remastered on PC:llä graafisesti sekä ominaisuuksien puolesta täydellisin versio yhdestä parhaimmista supersankaripeleistä, ellei parhaasta”, kehuu esimerkiksi True Gaming.

Ylipäätään kriitikot toteavat Marvel’s Spider-Man Remasteredin olevan pelaamisen arvoinen niillekin, jotka ovat jo kokeneen sen PlayStationilla. Useammat arvostelut tosin mainitsevat pelin kärsineen teknisistä ongelmista ennen julkaisua, joten päivitykset saattavat olla tarpeen.

Alta näet Marvel’s Spider-Manin PC-trailerin.

LUE MYÖS: Marvel’s Spider-Man Remastered saapuu PC:lle perjantaina, mutta heti aamusta peliä ei voi käynnistää