UUSIMMAT

Mass Effect 2 laajenee huomenna

22.03.2010 10:00 | Tero Lehtiniemi

Biowaren Mass Effect 2 -avaruuseepos on saanut tähän mennessä jo ihan mukavasti ilmaista lisäsisältöä, mutta kaikki ei vielä ole tässä. Hammerhead-tankkitoimintaa lupaava Firewalker-laajennuspaketti julkaistaan nimittäin ihan näillä näppylöillä. Tarkemmin sanottuna huomenna.

Firewalker, kuten kaikki aiempikin ME2-lisäsisältö, on ilmaista Cerberus Networkiin kirjautuneille pelaajille. Se tarjoaa viisi uutta tehtävää, joissa pelaaja pääsee toista sataa kilometriä tunnissa kulkevan, ohjuksilla varustetun Hammerhead-liitotankin puikkoihin. Hammerhead on selkeä vastaus kakkososasta poistettuihin Mako-ajeluihin, joita pidettiin ensimmäisen osan selkeästi huonompana osioina. Niinpä Hammerhead lupaakin paljon parempaa ohjattavuutta ja sillä suoritettavat tehtävät ovat luonnollisesti täysin vapaaehtoisia.

Mikäli olet ostanut Mass Effect kakkosesi käytettynä, joudut Firewalkerista nauttiaksesi ensin hommaamaan pääsyn Cerberus Networkiin, mikä tietää noin kympin lisälaskua. Luonnollisesti tällä saa pääsyn myös aiemmin julkaistuun lisäsisältöön, kuten Zaeed Masani -palkkasoturiin.

Lisää aiheesta

Arvostelu: Mass Effect 2 (PC, Xbox 360)

Lue myös

Uusinta uutta Japanista: piratisoitu pornopeli häpäisee julkisesti pelaajansa

Borderlands laajenee

Arvostelu: Battlefield: Bad Company 2 (PC, PS3, Xbox 360)

Keskustelu

Itseäni kirjoitusvirheet eivät kauheasti häiritse, mutta jos niitä on niin paljon kuin jotkut väittävät, niin miksei niitä ajeta jonkin oikolukijan lävitse?

Heh, kun yritin lähettää viestiä, niin tuli: ”Antamasi nimimerkki on varattu. _Kokeilen_ jotain toista.”

@3

räällä on niin paljon asia- ja kirjoitusvirheitä ettei niistä kannata edes mainita ;)

”..joissa pelaaja pääsee tista sataa kilometriä tnnissa kulkevan…”

Oikoluku hoi.

Muropaketin uusimmat