Uusimmat

Mass Effect: Andromeda sai elokuvallisen julkistustrailerin

08.11.2016 08:25 Tuukka Hämäläinen

masseffect-masseffectandromeda-001

BioWare julkaisi eilen vietetyn Mass Effect -päivän kunniaksi Mass Effect: Andromedan virallisen julkistustrailerin. Roolipelisarjan seuraavan osan odotetaan ilmestyvän maaliskuussa 2017.

Eilen, 7. marraskuuta, vietettiin Mass Effect -fanien keskuudessa N7-päivänä tunnettua kansainvälistä Mass Effect -päivää. Merkkipäivän kunniaksi kehittäjä BioWare julkaisi ensi keväänä ilmestyvän Mass Effect: Andromedan virallisen julkistustrailerin, jonka voit katsoa alta.

Mass Effect: Andromeda saapuu keväällä, oletetusti maaliskuussa, PC:lle, Xbox Onelle ja PlayStation 4:lle, jolla peli saa myös PlayStation 4 Pro -tuen.

Mass Effect
Kaikki jutut aiheesta

Tuukka Hämäläinen

"Olen kirjailija ja toimittaja, joka on avustanut Muropakettia vakituisesti vuodesta 2016 alkaen. Juttuja kirjoittelen pääasiassa pelipuolelle, mutta myös leffapuolella voi nimeni näkyä. Pidän eniten seikkailupeleistä, joissa voi edetä hiippailemalla, enkä koskaan lakkaa puhumasta Jurassic Parkista ja Metal Gear Solidista. Olen vannoutunut konsolipelaaja, jonka suosikkipelejä ovat esimerkiksi Outer Wilds, Death Stranding ja The Last of Us Part II."

Muropaketin uusimmat