Uusimmat

Mass Effect: New Earth ei ole peli – vaan huvipuiston elämysseikkailu

18.05.2016 16:00 Jukka O. Kauppinen

Yhdysvaltain Kaliforniassa on avattu hieman erilainen tapa Mass Effect -roolipelien universumista nauttimiseen. Great America -huvipuistossa näet avattiin BioWaren avulla rakennettu Mass Effect: New Earth -elämyslaite, joka avaa uusia ikkunoita rakastettujen seikkailujen maailmaan.

New Earth on 4D-elokuvakokemus, jossa katsojat matkaavat elokuvateatterimaiseen tyyliin avaruusaluksen matkustajina. Matka vain menee vähän pieleen, joten luvassa on yllättäviä käänteitä ja elämyksiä – ja 4D-teatterien tapaan myös tärinää, liikkuvia istuimia, tuulenväreitä ja jopa savua. Sillä tokihan savua pitää piisata, kun avaruusaluksen käämit kuumenevat!

California Coster Kings -sivuston edustajat olivat paikalla uuden elämyslaitteen ensiesittelyssä ja kertovat, että luomus on rakennettu taiten ja huolellisesti. Visuaalit ovat uskolliset Mass Effectin hengelle, näyttävät hyviltä ja tarinakin laajentaa osaltaan Mass Effectien tarinaa. Bonuksena alkuperäiset ääninäyttelijät ovat mukana menossa muun muassa kapteeni Shepardin, Garrusin ja Gruntin rooleissa.

Jossa jos olet käymässä pikapuoliin jenkkilän länsirannikolla, tiedät minne mennä. Kuvat olisivat kivoja!

Lisää huvilaitteesta California Coster Kingsin artikkelissa:

Lisätietoja: Mass Effect: New Earth Media Day Report

Lisätietoja: https://www.cagreatamerica.com/

Kuvat: California Coster Kings

Lisää aiheesta

Töitä tarjolla ilkiölle – Huvipuisto etsii mörköä kummitusjunaansa

Vantaan Jurassic Parkille piruillaan nyt urakalla Facebookissa‏

The Park (PC)

Ubisoft tekee… hetkinen… kyllä… Huvipuiston