UUSIMMAT

Massiivista ja kaunista kaaosta: Lokakuussa julkaistavasta Battlefield V:sta ilmestyi julkistustraileri

23.05.2018 23:52 | Muropaketin toimitus

 

DICE on esitellyt Battlefield V:n ominaisuuksia ja julkaissut pelistä trailerin.

Lontoossa on äskettäin julkistettu Battlefield V, suu vaahdossa odotettu DICE:n sotapeli. Tapahtuma suoratoistettiin YouTuben kautta suorana lähetyksenä.

Julkistuksessa opittiin, että uusi Battlefield vie pelisarjan sen mutaiseen alkuun – toiseen maailmansotaan. Pelin luvataan tarjoavan aivan uudenlaisen ja ennenäkemättömän laajan sotakokemuksen kattavassa moninpelissä ja laajassa yksinpelissä.

Battlefield V:ssä voi taistelukentästä tehdä silppua uudella tapaa: tarpeeksi isolla tussarilla pääsee seinienkin läpi ja rakennuksistakin voi tehdä selvää. Sotilailta löytyvällä työkalupakilla voi rakentaa esimerkiksi pirstoutuneista seinistä vahvistettuja suojia.

Grand Operations -moninpeli on vähintäänkin kiehtova. Laajat operaatiot ovat nimensä mukaisia, sillä ne voivat kestää parhaimmillaan jopa neljä päivää. Lisäksi paljastettiin, että neljän pelaajan co-op palaa uuteen Battlefieldiin. Tässä pelitilassa voi lähteä kavereiden kanssa sodan kaaokseen laskuvarjohypyllä, ja yrittää pysyä hengissä tehtävän suorittamisesta puhumattakaan.

War Stories -yksinpelissä kerrotaan tarinoita siitä, kuinka todelliset ihmiset kokevat taistelukentillä sodan. The Company -pelitilassa puolestaan johdetaan kokonaista komppaniaa. Sen sotilaat kehittyvät yhtä aikaa pelaajan rinnalla. Komppaniaa voi kustomoida mielensä mukaan erittäin kattavasti sotilaiden ulkoasusta aseisiin.

Battlefield V:ssä ei ole premium pass -ominaisuutta, eli esimerkiksi eri pelitiloista ei tarvitse kenenkään maksaa erikseen. Aseita, sotavälineitä ja muita esineitä tienataan sen mukaan miten paljon peliä pelaa. Rahalla ei saa ostettua esineitä jotka auttavat voittamaan taisteluita, eikä minkäänlaisia expansion packs -paketteja tule tarjolle.

Julkistuksessa todettiin moneen kertaan, että Battlefield V tulee olemaan kaikkein massiivisin, realistisin ja paras toiseen maailmansotaan sijoittuva pelikokemus, eikä tätä ole trailerin perusteella epäillä.

Battlefield V julkaistaan lokakuun 19. päivä Xbox Onelle, PS4:lle sekä pc:lle.