Uusimmat

Master Chiefin näyttelijä tunnustaa: ”Olen surkea Halo-pelaaja”

05.02.2022 10:00 Muropaketin toimitus

Pablo Schreiber tutustui Halo-peleihin vasta päästyään pääosaan pelisarjaan perustuvassa sarjassa.

Halo-peleihin perustuva tv-sarja käynnistyy maaliskuussa Paramount+ -palvelussa, ja peleistä tuttua sankaria Master Chiefiä näyttelee sarjassa Pablo Schreiber. Muun muassa tv-sarjoista Orange is the New Black ja American Gods tuttu näyttelijä ei kuitenkaan ole mikään pelaaja, kuten hän itse avoimesti myöntää.

Muropaketti osallistui aiemmin tällä viikolla lehdistötilaisuuteen, jossa tuottajat ja näyttelijät kertoivat tulevasta sarjasta. Samalla selvisi, että ainakaan keskeisissä rooleissa nähtävät tähdet Pablo Schreiber, Natascha McElhone, Yerin Ha, Bokeem Woodbine ja Charlie Murphy eivät kukaan ole hyviä Halo-pelaajia.

Master Chiefiä esittävä Schreiber kertoikin, ettei hän pelannut nuorena lainkaan videopelejä.

”Kasvoin ilman videopelejä ja telkkaria, joten olen tässä uudella matkalla oppimassa kaiken Halosta”, Schreiber kertoi lehdistötilaisuudessa.

”Lähtökohtani on aina tarina ja Halon tarina vei minulta jalat alta, mutta itse pelissä olen surkea, olin etenkin aluksi”, Schreiber tarinoi. ”Minulla on sotilastausta ja osaan käyttää kaikkia mahdollisia oikeita aseita, mutta Halon maailmassa jopa Gruntit päästävät minut heti hengiltä.”

Halo-sarja käynnistyy Paramount+ -palvelussa tämän hetkisen tiedon mukaan 24. maaliskuuta. Alta pääset lukemaan täyspitkän artikkelimme lehdistötilaisuudesta.

LUE MYÖS: Odotettu Halo-tv-sarja lähestyy: Viisi asiaa, jotka opimme eilisen lehdistötilaisuudessa – ja kolme kysymystä, joihin ei vielä saatu vastausta

Muropaketin uusimmat