Uusimmat

Matt Hazard matkaa ajassa ja muuttuu 8-bittiseksi tasoloikkaräiskinnäksi

07.10.2009 12:16 Jukka O. Kauppinen

Taannoin ihastuttanut räiskintäpeli Eat Lead: The Return of Matt Hazard meni todennäköisesti useimmilta lukijoilta täysin ohi tapahtumahorisontin. Mikä oli sääli, sillä kyseessä oli oiva ja hauska räiskintäpeli, joka osasi nauraa niin itselleen kuin peleille yleensä. Mattin tarina ei jää onneksi yhteen peliin, sillä seuraavaksi Matt Hazard palaa ajassa muinaisten 8-bittisten toimintaseikkailujensa pariin.

Matt Hazard: Blood Bath and Beyond hyödyntää Matt Hazardin maailman mainiota käsikirjoitusta täysillä. Sillä täällä pelihahmot ovat oikeita olentoja, joille peleissa esiintyminen on samaa kuin elokuvaroolit leffoissa.

Nyt Mattia uhkaa kuitenkin historiallinen vaara, jonka torjuakseen Mattin täytyy palata ajassa taaksepäin pelastamaan itsensä. Ja koska pelit olivat 20 vuotta sitten jotain ihan muuta, niin hän joutuu seikkailemaan taas 8-bittisessä maailmassa, sivuttain kuvatun tasoloikkaräiskinnän keskellä. Kaikkeen sitä vanha toimintasankari päätyy!

Matt Hazard: Blood Bath and Beyond julkaistaan ladattavana pelinä Xbox 360:lle ja PlayStation 3:lle. Pelin kehittää Vicious Cycle -studio.

Lisää aiheesta

Eat Lead: The Return of Matt Hazard (PS3, 360)

Matt Hazard on pelimaailman suurin sankari. Kevyesti. Älkääkä väittäkö, ettettekö olisi kuulleet hänestä aikaisemmin. Taatusti olette. Onhan hän kaikkien aikojen häikäisevin toimintasankari, jonka rinnalla Schwarzenegger ja Doom Marine ovat silkkoja aloittelijoita.

Eat Lead on kuin videopelin muottiin puserrettu tiivistelmä mustaa huumoria ja pelimaailman historialle irvailua. Se on riemastuttava toimintapeli, joka on samalla niin kovin helppo ymmärtää väärin. Tätä ei pidä arvioida räiskintäpelinä, vaan pikemminkin toiminnantäyteisenä parodiana. Ja silloin tarjolla on vadillinen silkkaa peliherkkua.

Lue myös

Arvostelu: Rise of Flight (PC)

Beneath a Steel Sky remasteroituna uusversiona

IL-2:n tuorein päivitys nousee talvisodan taivaalle

Suomen myydyimmät pelit viikoilla 39-40/2009 – NHL, Halo 3 ja FIFA veivät suomalaiset muassaan

Tämän iloisempaa ja addiktiivisempaa ilmaispeliä et aivan heti löydä!

Muropaketin uusimmat