MechWarrior 4 ilmaiseksi

18.07.2009 14:30 | Jouni Mäki-Panula

Mechit ovat palaamassa näyttämölle kirjaimellisesti kovalla ryminällä, sillä juuri julkistetun MechWarrior-peliprojektin lisäksi myös MechWarrior 4 marssitetaan jälleen areenalle ja vieläpä ilmaiseksi.

BattleTech- ja MechWarrior-oikeudet omistava Smith & Tinker on myöntänyt MekTek.net:lle luvan julkaista MechWarrior 4 kaikkine laajennusosineen ilmaiseksi BattleTech.com-sivustolla.

MechWarrior 4: Vengeance ilmestyi alun perin jo vuonna 2000 saaden seuraavana vuonna Black Knight -laajennuksen. Toinen laajennus ja toistaiseksi samalla viimeinen MechWarrior-peli oli vuonna 2002 julkaistu MechWarrior 4: Mercenaries.

Suurempana kokonaisuutena sekä uuden MechWarrior-peliprojektin julkistaminen että MechWarrior 4:n ilmaisjakelu liittyvät BattleTechin 25-vuotisjuhlaan.

Lisätietoja: BattleTech.com.

Lisää aiheesta

Käynnistäkää BattleMechit, uusi MechWarrior varmistui

MechWarriorit: rukouksiimme on vastattu

Lue myös

Analyytikko: GTA V ensi vuonna

Bionic Commandon PC-version kaupoissa tänään, Resident Evil 5 syyskuussa

Huumorin ystäviä hemmotellaan

Valvekin lollaa kun peelo kompastuu xiittiin

Äitilaiva Zeta laskeutuu Falloutiin

Keskustelu

Hell Yeah! pojot nous uudella firmalla mun silmissä. toivottavasti ei laske uuden pelin myötä :D

@7 Eipä näy vielä. Sivulla vain lukee, että ”Keep an eye on BattleTech.com—the free download will be available soon!”. Tiedä sitten koska sen jakoon laittavat. ”Soon” on aika suhteellinen käsite.

Joko sen MW4:sen saa ladata? En ainakaan äkkiseltään löytänyt linkkiä.

Perhana, tätähän pitää kokeilla. Ei ole tommoset ikinä napannu mutta näyttää aika miehekkäiltä noi.

@3 Siihenpä nuo alkuperäisen ToSin vahvuudet sitten jääkin. Matrix Gamesin versio vaan pistää päälle paremmat graffat ja lisää aseita. Ja koska Matrixinkin versio on nykyään ilmainen niin itse kyllä hommaisin ”uudistetun karkkiversion”. Mutta kyllä se alkuperäinenkin ihan hyvä on (ja sitä olenkin pitempään pelannut), itse vaan pidän enemmän tästä uudemmasta.

@2

Juu, varmasti kalastelee fanienkin hyväksyntää, mutta tuntuu että tämä Weisman oikeasti välittää Mechwarrioreista ja muistakin BattleTech-luomuksista (ovathan ne tosin alunperin hänen oma luomuksensa). Ja tietysti tuntuu jotenkin mahtavalta, että Microsoftin peli pääsee ilmaislevitykseen. Alan Waken jälkeen saa pientä tyydytystä siitä, että voi ladata heidän pelinsä maksutta. Tosin Microsoftin pelien waretusta voisin myös jatkaa ihan piruuttani.

Ja kannattaa pelata sitten sitä ihan alkuperäistä Titans of Steeliä eikä tuota uudistettua karkkiversiota joka taisi ilmestyä joskus 2000-luvun alkupuolella. Alkuperäisessä on paljon paremmat musiikit ja se toimii huomattavasti paremmin. :)

Olen ihan täpinöissäni siitä, että pääsen ilmeisesti ensimmäistä kertaa kokeilemaan IS- & Clan-mechpackeja MW4:seen. Niitä ei ilmestymisensä aikoihin oikein Suomesta saanut ja netistäkin olisivat maksaneet aivan helvetisti.

no jumaleissön! kalastelee sitte tosissaan fanien hyväksyntää tää uus virma.
just puol vuotta sitte black knightin surautin lävitte mechinnälkääni ja hyvä oli.
ny ois työn alla freewareheksastrategia alan tiimoilta, eli tuo titans of steel.

Muropaketin uusimmat