MechWarrior: Living Legends pistettiin jäihin

22.01.2013 17:00 | Lasse Haverinen

MechWarrior: Living Legendsin uusin ja samalla myös viimeiseksi jäävä versio 0.7 on julkaistu. Päivitys lisää mukaan uutta kalustoa, ominaisuuksia, ääniä ja muuta sälää. 

Versiojulkaisun yhteydessä tekijätiimi Wandering Samurai Studios ilmoitti, että nyt julkaistu versio jää Living Legendsin viimeiseksi lukuunottamatta yhtä bugikorjauskierrosta. Virallista syytä lopetuspäätökseen ei ilmoitettu. 

Pelin keskustelupalstalta löytyi epävirallista taustatietoa asiaan. MechWarriorin IP-oikeudet ovat Microsoftilla, jolta Living Legendsiin oli saatu lupa ei-kaupalliseen käyttöön. Living Legends käyttää pelimoottorinaan Crytekin CryEngineä ja CryTekin pelimoottoriasiakkaana on myös Piranha Games, joka käyttää moottoria kaupallisessa MechWarrior Onlinessä. Luonnollisesti tästä syntyy sievä eturistiriita, varsinkin kun Living Legendsin kehittäjäporukasta merkittävä osa on vielä päivätöissä CryTekillä. 

Joku jossain päätti, että moinen kolmiodraama ei voi jatkua ja lopputuloksena Living Legends sai nyt napin otsaan. Luonnollisesti virallisesti kukaan ei ole uhkaillut ketään ja kaikki tapahtui hyvässä yhteisymmärryksessä.

Vaikka kehitys loppui, niin pelaamistahan se ei estä. Sota jatkuu ja Living Legends on yhä (IMHO) se paras mechipeli.

Lähde: Living Legends

Lisää aiheesta

MechWarrior: Living Legends on huikea ’Mech-moninpeli