UUSIMMAT

Medal of Honor suuntaa seuraavaksi moderniin Afganistaniin

03.12.2009 09:45 | Miikka Lehtonen

Monet pitävät Call of Duty -pelisarjan parhaana uudistuksena sitä, että pelisarja jätti toisen maailmansodan taakseen ja hyppäsi nykyaikaan. Mitä yksi edellä, sitä toinen perässä, sillä myös EA:n Medal of Honor -pelisarja hypähtää nyt vuosikymmeniä eteenpäin, suoraan keskelle Afganistanin kiivaimpia vääntöjä. Pelin painopiste on kuitenkin uudenlainen.

EA ilmoitti myöhään eilen Suomen aikaa, että uusi Medal of Honor -peli on vihdoin työn alla. Hieman erikoisesti – mutta lupaavan kuuloisesti – peliä kehittää kaksi tiimiä. Yksinpelistä vastaa myös mainion Medal of Honor: Airbornen tehnyt EA Los Angeles, kun taas moninpelin kehittää asiasta jutun tai kaksi tietävä DICE, joka viimeistelee parhaillaan Battlefield: Bad Company 2:ta.

Normaalin merijalkaväen väännön sijaan Medal of Honorin pääosassa nähdään ”Tier 1 Operator”, joka ei välttämättä sano kenellekään juuri mitään. Googlailu paljastaa, että kyseessä on erikoismiesten erikoismies, joka hoitaa ne vaarallisimmat ja vaikeimmat tehtävät, joihin edes jenkkien kivikovista erikoisjoukoista ei ole.

Paljon muuta pelistä ei vielä tiedetäkään, joten lisätietoja odotellessamme voimme ihailla pelin kanteen päässeen sotilaan huikeaa partaa.

Lisää aiheesta

Medal of Honor nykyaikaan?

Medal of Honor Airborne (PC, 360)

Call of Duty: Modern Warfare 2 (PS3, Xbox 360)

Lue myös

WoW, kuulokkeet

Vielä kerran: Diablo III ei tule ensi vuonna

Testissä Logitech Wireless Guitar Controller – luksuskitara musiikkipeleihin