Medal of Honor -tiimistä tuli DICE LA ja Star Wars -kehittäjä

15.05.2013 16:00 | Miikka Lehtonen

EA:n tuorein Medal of Honor ei ollut kovin hyvä peli. Tarkemmin sanottuna se oli sen verran kehno peli, että koko Medal of Honor -sarja lähti sen myötä vähäksi aikaa nurkkaan häpeämään. Tiimi suuntaa jo kohti uusia haasteita, jotka odottavat kaukaisessa galaksissa.

Netissä on jo jonkin aikaa huhuttu siitä, että EA olisi keksimässä kamalan Medal of Honor: Warfighterin kehittäneelle Danger Close -tiimille uutta tekemistä ja nyt huhut ovat varmistuneet. Danger Close on jatkossa DICE LA, eli EA:n ruotsalaisen Battlefield-tiimin amerikan serkku. Eikä se uusi projektikaan ole sieltä vaatimattomimmasta päästä. Tiimi kun lähtee tekemään Star Warsia.

Vielä ei tiedetä tarkalleen, mitä Star Wars -peliä Danger … eikun DICE LA kehittää, mutta vähän nyt tulee pelko persiiseen sen suhteen, että kun EA mainosti Star Wars -lisenssin hankittuaan DICEn olevan yksi sitä hyödyntävistä kehitystiimeistä, he tarkoittivat nimenomaan uutta studiotaan.

Samaan aikaan kun EA potkii pihalle muualta, DICE LA:lla on käynnissä rekry. Vuoden loppuun mennessä olisi tarkoitus palkata studioon 60 uutta työntekijää.

Lähde: SuperAnnuation

Lisää aiheesta

EA tekee jatkossa Star Wars -pelit: Bioware, DICE ja Visceral asialla

Medal of Honor: Warfighter (PC, PS3, Xbox 360)