Megasuosittu Danganronpa riemastuttaa pian myös PC:llä

19.01.2016 17:00 | Miikka Lehtonen

Japanilainen Danganronpa-pelisarja on noussut muutamassa vuodessa tuntemattomasta pikkupelistä megasuosituksi ilmiöksi myös länsimaissa, kiitos nettivideoiden ja Let’s Play -juttusarjoja tehtailevien pelaajien. Eikä sinänsä ihme, sillä onhan peleissä paljon, mistä kiinnostua.

Perusideana on, että pelaaja on hyvin arvostettuun ja valikoituun kouluun pääsevä tavallinen nuori, jonka opinnot menevät hieman sivuraiteille, kun paljastuu, että koulu on vain kulissi julmalle murhapelille. Pino teinejä on lukittu sisään kouluun ja sitten alkaa murha-aalto. Jos eloonjääneet eivät pysty tiukassa ajassa selvittämään jokaista rikosta, heitä odottaa kamala kohtalo. Saa suorittaa.

Suuria tunteita, rempseää animegrafiikkaa ja todella lennokkaita tarinankäänteitä. Ei ihme, että Danganronpa on kerännyt huomiota myös täällä päin ja saanut sitä kautta myös virallisia pelijulkaisuja Japanin ulkopuolella. Nyt on sitten PC:n vuoro, sillä pelin kehittäjät ovat ilmoittaneet, että Danganronpa: Trigger Happy Havoc julkaistaan helmikuussa Steamin välityksellä PC:lle.

Tässä traileri.

Lisätietoja: Danganronpa Steamissa

Muropaketin uusimmat