Metal Gear -pelisarja täytti 35 vuotta – Konamilta viimeinkin edes jotain hyviä uutisia MGS-faneille

14.07.2022 11:45 Muropaketin toimitus

Metal Gear Solidin virallisella Twitter-tilillä luvattiin, että lisenssiongelmien vuoksi myynnistä poistuneet pelit palaavat pian.

Peliklassikot Metal Gear Solid 2: Sons of Liberty ja Metal Gear Solid 3: Snake Eater ovat olleet jo yli puoli vuotta kadoksissa. Pelit jouduttiin vetämään myynnistä siksi, että ne sisältävät lisensoitua kuvamateriaalia, joiden luvat ehtivät vanheta.

Konami ei ole pitänyt suurta meteliä asiasta, mutta eilen Metal Gear -pelisarjan 35-vuotispäivään MGS:n virallisella Twitter-tilillä luvattiin pelien olevan palaamassa takaisin myyntiin. Alla olevan twiitin mukaan valmistelut ovat jo käynnissä, jotta pelit saataisiin jälleen jakeluun. Mitään tarkempaa ajankohtaa ei kuitenkaan luvata.

Tämän suuremmin ei pelisarjan merkkipäivää juhlistettu. Vaikka huhuja Metal Gear Solid -pelien remake-versioista on liikkunut, viettää koko suosittu pelisarja yhä hiljaiseloa.

Konamin hittipelisarja käynnistyi vuonna 1987 MSX2-tietokoneelle ilmestyneestä Metal Gearista. Alla olevasta linkistä voit lukea pelistä viisi vuotta sitten tekemämme artikkelin, joka julkaistiin pelisarjan juhliessa kolmikymppisiään.

LUE MYÖS: Metal Gear -sarja täytti 30 vuotta – Tekniset rajoitukset synnyttivät kaikkien hiiviskelypelien äidin

Muropaketin uusimmat