Metal Gear Solid 5 tarjoaa sisältöturisteille vähemmän tyylikkään kanahatun

11.01.2015 18:00 | Juho Anttila

Chicken Hat

Pelaajat hakevat peleiltään erilaisia asioita. Jotkut nauttivat haasteista ja onnistumisen elämyksistä. Toiset tahtovat vain rentoutua ja nauttia sisällöstä ilman sen suurempaa stressaamista. Konamin tuleva Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain -seikkailu tarjoaa omalaatuisen ratkaisun jälkimmäistä ryhmää edustaville pelaajille.

Jos pelin tarjoama haaste tuntuu liian vaikealta, voi sen laskea huomattavasti helpommalle tasolle. Tämä ei tapahdu kuitenkaan pelkkää nappia vääntämällä, vaan pelihahmon päälle puetaan myös hassu asuste. Haastetta vierastavat joutuvat taistelemaan tiensä läpi pelin kampanjan hassu kanahattu päässään.

Visuaalisella hupailulla on todennäköisesti jonkinmoinen pelin tunnelmaa lässäyttävä vaikutus. Tämä kannustanee sisältöturisteja kokeilemaan pelaamista mukavuusalueensa ulkopuolella, mutta meneekö pelikokemus tästä pilalle? Onko kanahattu hauska vitsi vai tympeä rangaistus? Siinäpä riittää keskusteltavaa.

Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain julkaistaan myöhemmin tänä vuonna PC:lle ja PlayStation 3 -, PlayStation 4 -, Xbox 360 -, ja Xbox One -konsoleille.

Lähde: Videogamer

Lisää aiheesta

Fanitatko Metal Gearia? Pistä tämä päivä kalenteriisi!

Huhut todeksi ja Metal Gear Solidia joulupöytään

Solid Snake on taistelukenttien Kelju K. Kojootti

Muropaketin uusimmat