Metal Gear Solid: The Phantom Pain myy hirmuisesti

01.11.2015 19:00 | Juho Anttila

Konamin Metal Gear Solid V: The Phantom Pain -pelin ympärillä on käyty hirmuisesti keskustelua koko vuoden ajan. Ensin peliä saatiin odottaa fanien näkökulmasta tuskastuttavan pitkään, sitten repesikin käyntiin huhumylly Hideo Kojiman ja Konamin välirikosta. Julkisuudesta ei ainakaan ole siis ollut pulaa, vaikka iso osa siitä onkin ollut negatiivissäyistä.

Itse pelihän on melkoisen mainio kokonaisuus siitäkin huolimatta, että tarina jää pahasti keskeneräiseksi. Myös pelaajat ovat huomanneet Metal Gear Solid: The Phantom Painin erinomaisuuden, sillä teosta myytiin syyskuun loppuun mennessä yli viisi miljoonaa kappaletta. Mukana on sekä latauskauppojen kautta ostetut että fyysisinä levyinä myydyt pelikopiot.

Metal Gear Solid: The Phantom Painin muikeat myynnit ovat auttaneet Konamin digiviihdeosastoa parantamaan liikevaihtoaan 17,5% edellisvuotiseen nähden. Firman toisen konsolipeliveturin, PES 2016:n myynneillä ei sen sijaan kehuskeltu Konamin puolivuotistuloksen julkaisun yhteydessä, joten noinkohan firman jalkapallonäkemys on osoittautunut myynnilliseksi pettymykseksi.

Lähde: Videogamer

Lisätietoja: Konamin kotisivu

Lisää aiheesta

Konami pahoittelee Metal Gear Onlinen ongelmia

Huhupartio: Konami siirtyy yhä kauemmas pelinkehityksestä

Metal Gear Solid 5:n tarinan lopusta pätkäistiin pois iso osa