Metallia World of Warcraftin tyyliin

08.06.2007 10:40 | Miikka Lehtonen

World of Warcraft -aiheiset musiikkivideot eivät tietenkään ole mitään uutta. Netti on pullollaan videoita, joissa peelot säestävät ”suorituksiaan” toinen toistaan viheliäisemmillä kappaleilla. Nyt vastaan osui kuitenkin jotain tavallisuudesta poikkeavaa.

Kuten rumpujen koristelusta voi päätellä, metallivehkeet liittyvät jotenkin Level 70 Elite Tauren Chieftain -yhtyeeseen, joka on Blizzardin työntekijöiden oma bändi. Aiemmin Tenth Level Tauren Chieftain -nimellä tunnettu yhtye on tunnetuin Warcraft III: The Frozen Throne -levylle kätketystä ”Power of the Horde” -biisistään, mutta pojat on nähty myös erinäisissä Blizzardin tapahtumissa.

Suurin kysymys kuuluukin, miksi ihmeessä bändikamat on lisätty peliin? Pääsevätkö pelaajat pian musisoimaan Lord of the Rings Onlinen tyyliin, joskin astetta panhuilua miehekkäämmillä soittimilla, vai aikooko bändi kenties vetää keikan Azerothin maisemissa? Jännäksi menee. Yhtyeen asusteista puolestaan vastaa lähiaikoina alkava, uusi areenakausi.

Oli miten oli, lisää löylyä kiukaalle ja Judas Priest soimaan. Videosta vastasi alunperin YouTube-käyttäjä ”wowipae”. Hatunnosto ja sarvet pystyyn miehen kunniaksi.

Rock?

Katso tilanne vastaamatta