UUSIMMAT

Michel Angelin elämysseikkailu Wild saattaa tarjota Euroopan laajuisen pelimaailman

14.08.2014 13:00 | Jukka O. Kauppinen

Michel Ancel on hassu pelikehittäjä. Äijän nimellä on huima maine, vaikka jos nyt ihan realistisia ollaan, niin ei hän ole kovinkaan paljoa saanut aikaan. Okei. Rayman! Ja sen jälkeen Raving Rabbidsit. Pelinaavaparrat tykkäävät äijästä pääosin huikean Beyond Good & Evil –seikkailun (2003) ansiosta, mutta toisaalta kantsii muistaa että Beyond oli tosi paha kaupallinen munaus. Peli oli huima – mutta ei se monia kiinnostanut.

Silti äijän tekemiset kiinnostavat. On hänellä ainakin visioita. Kuten Wild osoittaa.

Wild. Mistä lie kyse. Kansa kohisee silti. Onhan se Michel Ancelin peli. Joka esittelyvideon perusteella näyttäisi olevan jonkinlainen avoimen maailman hiekkalaatikkoseikkailu, jossa on paljon tutkittavaa, matkailtavaa, ihasteltavaa ja kummasteltavaa. Roolejakin on monia, sillä voit olla ihan yhtä lailla ihmishahmo kuin mikä tahansa muu pelimaailmaa asuttava otus.

 

Lisää upeita pelivideoita (e)Domen videokanavalta osoitteesta https://www.youtube.com/user/wwweDomenet

Ancelin mukaan ”pelimaailma voisi olla jopa Euroopan kokoinen”, missä kyllä riittäisi virtuaalimatkailtavaa loppuelämäksi.

Wild-peliä kehittää Wild Sheep Studio, julkaisija on mitä ilmeisimmin Sony.

Lisää aiheesta

Beyond Good and Evil HD (PS3, Xbox 360) 

Heikki kohtasi vanhan rakkaansa – Jaden 

Retromuistelossa se ihan ensimmäinen Rayman Atari Jaguarilla 

Ubisoft yllätti kerrankin positiivisesti: Beyond Good and Evil 2 elää! 

Keskustelu

Perustuisiko jannun maine siihen, ettei huonoja pelejä taida juurikaan vyöllä olla. Jopa King Kong oli lisenssipeliksi yksi kaikkien aikojen parhaista.

Kerrankin jotain järkevän oloista kaikkien jonne-räiskintöjen jälkeen. Tuohon vielä hyvä tarina ja mielekäs pelattavuus, niin se on siinä. Ostan.

Muropaketin uusimmat