Uusimmat

Microsoft haluaa tuoda Xbox Game Pass -palvelun PC:lle

25.10.2018 12:14 Muropaketin toimitus

Microsoft haluaa avata PC:lle Xbox Games Pass – tyyppisen palvelun, jossa pääsee kuukausimaksua vastaan laajan pelikirjaston äärelle.

Xbox Games Pass antaa mahdollisuuden hypätä yli sadan pelin kimppuun kymmenen euron kuukausimaksulla. Tarjolla on monia erilaisia pelejä kuten esimerkiksi Fallout 4, Rocket League ja Cities: Skylines.

Microsoft panostaa palveluun, sillä Xbox Games Pass -pelikirjasto kehittyy ja päivittyy ahkeraan tahtiin, kertoo Criticalhit-julkaisu.

Nyt Microsoftin toimitusjohtaja Satya Nadella on paljastanut PC Gamer -julkaisulle yhtiönsä olevan kiinnostunut tuomaan Game Pass -palvelun myös PC:lle. Hänen mukaansa Game Passin tuominen PC:lle kasvattaa Microsoftin vahvaa pelaajakuntaa.

PC-pelaajat ovat päässeet viime aikoina Xbox Game Passin makuun. Jos Xbox-pelistä löytyy teksti “Play Anywhere” ja kyseinen peli sattuu olemaan Game Pass -palvelussa, voi sitä pelata myös Windows 10 -tietokoneella. Play Anywhere -kokoelma ei ole vielä kovin mittava mutta Microsoftin on tarvittaessa helppo laajentaa palvelua.

Xbox Game Pass -palvelua voi kokeilla kuukauden ajan ilmaiseksi. Lisätietoa siitä löytyy Microsoftin nettisivuilta.