UUSIMMAT

Microsoft julkaisi uuden lentosimulaattorinsa – ovelaa konerahastusta

01.03.2012 14:20 | Jukka O. Kauppinen

Tästä koneesta saat pulittaa 7,99 euroa.

Microsoft julkaisi eilen ensimmäisen lentosimulaattorinsa melkein miesmuistiin, tai ainakin sitten sen Flight Simulator X -teoksen jälkeen. Microsoft Flight on uusi ja erikoisempi luomus, joka tarjoilee virtuaalitaivailla kiitäville ilmailijoille herkullisia ja ennen kaikkea ilmaisia lentoelämyksiä.

Flight on todellakin perusmuodossaan täysin ilmainen. Sen voi ladata ja sillä voi lennellä maksutta, ainakin niin kauan kuin vain ICON A5 -kone riittää. Simun juju on kuitenkin siinä, että lisälentokoneita voi ostaa erikseen, siis oikeaa rahaa vastaan. Pelaaja voi myös unlockata ja ladata ilmaista sisältöä Games for Windows Liven kautta.

Simun DLC-koneet ovat joko Basic- tai Deluxe-malleja. 7,99 euron hintaiset Basix-mallit tarjoavat vain ulkonäkymät, kun taas 14,99 euron hintaiset Deluxe-koneet sisältävät myös ohjaamonäkymät.

Flight sopii myös aivan nyypille, sillä lentely onnistuu myös jopa hiirtä veivaamalla. Microsoftin mukaan simussa on kuitenkin purevuutta myös hardcoremmille lentelijöille.

Lisätietoja: http://www.microsoft.com/games/flight/

Lisää aiheesta

Pulttaa pyssyt FSX:n koneisiin

Microsoft Flight on Flight Simulatorin ilmainen jälkeläinen

Flight Simulator X (PC)

Lue myös

Assemblyn järjestäjät saivat suomalaisen pelialan kunniamaininnan

Gears of War 3: Fenix Rising DLC (Xbox 360)

Legendaarinen Baldur’s Gate tulee taas? Nettisivuilla tapahtuu kummallisia!

Syndicate (PC, PS3, Xbox 360)