Microsoft paljastaa: Halo Infinite on oikeasti Halo 6

17.08.2018 19:21 | Muropaketin toimitus

Halo-pelisarjan uusimman tulokkaan nimi on Halo: Infinity, vaikka se on Microsoftin mukaan Halo 6.

343 Studios -pelitalon Jeff Easterling on kertonut, että tuleva Halo: Infinity on suora jatko-osa, eikä mikään outo esinäytös. Hänen mukaansa kyseessä on Halo 6, eli seuraava luku Halo-saagassa.

Halo: Infinite julkistettiin tämän vuoden E3-messuilla. Sen pelitrailerissa esiteltiin 343-studion uusinta Slipspace-pelimoottoria ja pelin luvattiin ilmestyvän pc:lle Xbox Onen lisäksi.

Microsoft on jo jonkin aikaa sanonut siirtyvänsä pois numeroitujen Halo-pelien tieltä, siitä nimi Infinite. Se on saanut aikaan sekaannusta sen suhteen mistä oikeastaan on kyse.

Sekaannusta on yritetty selvittää aiemmin, sillä 343-studion johtaja Chris Lee on vahvistanut, että Infinite on suora jatko-osa Halo 5:lle. Peli aikoo paneutua aiempaa syvemmin Master Chief -hahmoon.

Studio on viestittänyt, että se aikoo tehdä muutoksia siihen, kuinka se lähestyy peliä, sillä se haluaa viedä pelaajia uusiin ja odottamattomiin suuntiin – mitä se sitten ikinä tarkoittaakaan.

Kaikesta sekaannuksesta huolimatta Halo: Infinite tulee olemaan Halo 6, mutta jonkin verran pelisarjaa uudistavana teoksena.