Uusimmat

Microsoft puolustelee E3-julkistusten vähäistä määrää

28.06.2016 16:00 Juho Anttila

Microsoft pudotti E3-messuilla melkoisen pommin Scorpio-työnimellä kulkevan voimakonsolinsa julkistuksella. Firman esityksessä nähtiin myös melkoinen määrä todella mielenkiintoisia pelejä. Markkinahumun keskellä jäi monelta kuitenkin huomaamatta, että varsinaisia uusia AAA-pelijulkistuksia ei nähty kuin kolme: Dead Rising 4, Forza Horizon 3 ja State of Decay II.

Sonyn vastaavalta listalta löytyi Days Gone, Crash Bandicootin uusioversio, Spider-Man, Dead Stranding, Resident Evil VII, God of War ja lukuisia virtuaalitodellisuusprojekteja. Xbox-pomo Dave McCarthy on nyt puolustellut kokonaan uusien paljastusten määrää ja väitteitä siitä, ettei Xbox olisi saamassa yhtä paljon pelejä kuin Sony.

Dave McCarthyn mukaan Microsoft esitteli pelejä, jotka ilmestyvät jo suhteellisen pian. Sonyn lehdistötilaisuudessa esiteltiin kyllä useita pelejä, mutta monen pelin kohdalla firmalla ei ollut esittää vielä minkäänlaista julkaisuajankohtaa. Samassa yhteydessä McCarthy korostaa, että tänä vuonna nähdään neljä AAA-tason Xbox One ja Windows 10 -yksinoikeuspeliä, kun taas ensi vuonna yksinoikeuksia on listalla jo viisi, eikä lista edes pidä sisällään partnereita tai ID@Xbox-ohjelman indiepelejä.

Lähde: The Market for Computer and Video Games

Lisätietoja: www.xbox.com

Lisää aiheesta

E3: Microsoftin suuret pelit eivät palaa Steamiin

E3: Xbox Scorpio kääntää konsolisodat päälaelleen

E3: Microsoftin pelitulva: Tekken 7, Scalebound, Dead Rising 4