Uusimmat

Microsoft: Uusi päivitys ei hajota Xboxeja

19.05.2011 18:00 Tero Lehtiniemi

Taannoin uutisoitiin siitä, että Microsoft korvaa uuden Xbox 360 -järjestelmäpäivityksen hajottamia Xboxeja uusilla 250 gigan Slim-malleilla. Microsoft on nyt kuitenkin leikannut siivet huhuilta, joiden mukaan korvaussuunnitelma liittyisi tänään julkaistavaan päivitykseen.

Microsoft kyllä korvaa hajonneita Xboxeja, mutta korvaussuunnitelma liittyy virallista Xbox-blogia pitävän Larry ”Major Nelson” Hrybin mukaan aiemmin julkaistuun päivitykseen. Ne, joiden boksi siis on hajalla, ovat tienneet tästä jo hyvän aikaa.

Spekulaatiot saivat ilmeisesi vauhtia siitä, että tuleva päivitys lisää 360:lle tuen uuteen DVD-formaattiin, ja hajonneiden Xboxien ongelmat liittyvät juuri levyjen lukuun. Näillä kahdella ei kuitenkaan ole tekemistä toistensa kanssa, ja Nelsonin mukaan uusi päivitys on testattu ”läpikotaisin”. Minkäänlaisia yhteensopivuusongelmia ei ainakaan ole yhtiön tiedossa, joten boksin lienee voi päivittää rauhallisin mielin. Tai harmitellen, kun mahdollisuus uuteen tuliterään laitteeseen menikin siinä.

Lähde: Major Nelson

Lisää aiheesta

Microsoft lupaa vaihtaa uuden päivityksen rikkomat Xboxit

Lue myös

DiRT 3 – talla pohjaan ja rallia ajamaan

Fable 3 Traitor’s Keep DLC (PC, Xbox 360)

Fallout: New Vegas – Honest Hearts DLC (PC, PS3, Xbox 360)

Roccat Kova[+] – pelihiiri täynnä Lapin taika