UUSIMMAT

Microsoft: Xbox One hallitsee jouluna

23.06.2015 19:15 | Jukka O. Kauppinen

Microsoft uskoo, että Xbox One –konsoli jyrää ensi syksynä kohti joulumarkkinoita ja kunnolla. Onnistuneen E3-tapahtuman jälkeen firma on paistatellut hyvässä fiiliksessä ja uskoo, että tähdet ovat nyt kohdallaan.

”Uskomme, että tänä vuonna miljoonat Xbox 360 –pelaajat päivittävät pelikoneensa Xbox Onelle”, ynnää Microsoftin Aaron Greenberg.

”Arviomme mukaan useimmat, jotka ostavat Xbox Onen loppuvuoden aikana, on entuudestaan Xbox 360. Fanimme ovat olleet uskollisia ja siirtyjät odottavat kovasti tulevia antimiamme.”

Greenberg uskoo jopa siihen, että loppuvuodesta Xbox Onen myynnit tavoittavat ja ylittävät PlayStation 4:n myynnit.

Xbox 360 –pelaajien siirtymistä vauhdittaa luonnollisesti tehokkaasti Xbox Onen yhteensopivuus, jolla Microsoft täräytti messuilla todella tehokkaasti. Vanhojen pelien yhteensopivuus Xbox Onelle on jo testattu betassa teknisesti erittäin toimivaksi ja likipitäen nerokkaasti toteutetuksi järjestelmäksi, eikä sen ilmaisuuskaan tai tuki niin fyysisesti kuin digitaalisesti ostetuille peleillekään haittaa.

Microsoft luottaa vahvasti myös Halo 5:n ja Gears of War Ultimate Editionin vetovoimaan.

Lähde: MCV

Lisää aiheesta

”Happamia”, sanoi Sonykettu Microsoftin Xbox 360 -yhteensopivuudesta 

E3 2015: Early Access –pelejä Xbox Onelle – ensimmäisinä Elite Dangerous ja The Long Dark 

E3 2015: Uutispommi – Xbox Onesta tulee Xbox 360 -yhteensopiva 

Keskustelu

@3
Viime kierroksellahan se oli Sony, joka konttasi pitkään ojanpohjassa.
Ensin se kalliimpi Cell-prossukin myöhästyi pahasti ja sitten ymmärsivät vielä todeta että ei se yleiskäyttöinen prossu olisi hyvä grafiikan vääntöön ja hankkimaan GPU:n minkä takia myöhästyivät pahasti lähdöstä.

Sony vain oppi siitä ja tällä kierroksella se on Microsoft, jolla oli pää huumepilvessä ja jalat tukevasti ilmassa.

Mielestäni on hauskaa näiden firmojen toilailuja seurata. Hyvää viihdettä. Mikäli Microsoft olisi heti alkujaan heittänyt kehiin XBoX360:sen yhteensopivuuden, aidon FullHD grafiikan 60 FPS kera ja hinta olisi ollut tuo 400€ niin Pleikkarilla ei juurikaan olisi ollut mahdollisuuksia. Mutta aina näköjään ko. firman täytyy ensin kontata ja sitten vasta tajuta että ei ne ihmiset nyt niin saatanan tyhmiä ollutaan;)

Jääpi nähtäväksi.. Kilpailun toivon kiristyvän näiden välillä kun usein kuluttaja saa kilpailusta parhaat palat irti. Perinteisen uhokasta markkinapuhettakin, mutta vaikea on nähdä että pleikkarin etumatkaa kurottaisiin puolessa vuodessa ainakaan kokonaisuudessaan.

niinhän se microsoft luulee :( petti jo, tekemää ei saa enää tekemättömäks. Entisenä xbox miehenä ja nyt löytyy PS4 ja se pysyy :)

Muropaketin uusimmat