UUSIMMAT

Middle Earth -modi muuttaa Oblivionin Keski-Maaksi

17.02.2011 14:35 | Jukka O. Kauppinen

Mod DB -sivustolta muuten löytyy astetta kiintoisampi modaus Elder Scrolls IV: Oblivion -roolipeliin Middle Earth Roleplaying Project näet on niin sanottu Total Conversion, joka siirtää hienon roolipelin Taru sormusten herrasta -kirjoista ja -elokuvista tuttuun maailmaan.

Modi on yhä työn alla ja siihen haetaan parhaillaan käsikirjoittajia. Tekijät ovat lupailleet beta-versiota yleiseen testiin ”lähiaikoina”.

Mittaa ja pituutta TC:llä riittää, sillä jo pelkästään pelialue on noin seitsemän kertaa suurempi kuin Oblivion yhteensä.

Lisätietoja: http://www.moddb.com/mods/merp-middle-earth-roleplaying-mod/

Lisää aiheesta

The Elder Scrolls IV: Oblivion (360, pc)

The Elder Scrolls: Oblivion (PS3)

Lue myös

Assembly Winter 2011 houkutteli puolentoista tuhatta pelaajaa

Cities in Motion (PC)

Haluatko pelata suomalaista MMO:ta? Nopeimmat pääsevät mukaan heti!

Killzone 3 (PS3)

Keskustelu

@7 Ei Oblivion minnekään katoa vaikka Skyrim julkaistaan, monet pelit ovat yhä aktiivisia ja elossa juurikin modien ansiosta

Viimeistään tämä modi kaatuu tekijänoikeus kiistoihin. TES3 – Morrowindille oli taannoin myös yksi Middle-Earth modi tekeillä joka kaatui juuri siihen että Tolkienin perikunta vaati modin tekemisen lopettamista, huolimatta siitä että modilla ei tavoiteltu kaupallista hyötyä.

http://www.thenexusforums.com/index.php?/topic/10645-middle-earth-mod-for-morrowind/

Ovatkohan nämäkään herrat kyselleet Tolkienin perikunnalta saavatko he tehdä tämän? Epäilen että tälläinen pikku detailji olisi tullut mieleen. Kyllä se itku ja parku on kova kun modi kaadetaan taas jollain uhkavaatimuksella.

Näytti minun silmään kyllä todella pahasti vaiheessa olevalta porjektilta.
Kymmenkunta landmarkkia Lord of The Ringeistä ja thats it?

Ei valmistu.

Nimenomaan tällaiset käyttäjien tekemät modit pitävät Oblivionin mielenkiintoisena ja edelleen tuoreena pelinä! Itsekään tuskin enää pelaisin, ellei olisi pauttiarallaa 200+ modia pyörimässä, lisäilly sitä mukaa kun niitä tullut. Esim FCOM on mahtava lisäri, ja kaikki ilmaissisältöä.

Vaikuttaa tosi isolta prokkikselta, olen jo pari vuotta seurannu MERP:in kehitystä ja aina on kesken, mutta tekevät ne vielä Morrowindiinkin modeja ja hyvin menevät meille pelisarjan faneille alas, joten tuskin tuo Skyrimin tulo Oblivionin modausrintamaa kokonaan tyrehdyttää :D

Oblivion on hyvä peli! Tollaset jotka sönkkää täällä että paska niin ei ole edes pelanneet sitä…

@8 samaa mieltä

daggerfall on niin iso koska suurin osa pelistä on vain automaattisesti generoitua p*skaa

@5 Niin, Daggerfallhan oli ihan oikeasti kooltaan n. keskiaikaisen Ruotsin kokoinen niin pinta-alaltaan kuin asukasluvultaankin. Ongelma tuli vain siinä ettei tällaista sisältöä ole mahdollista käsikirjoittaa tai suunnitella kovinkaan tarkasti. Tämä tekikin suurimmasta osasta sisältöä täysin geneeristä mössöä jolloin yksittäiset hahmot tai alueet olivat täysin yhdentekeviä..

elder scrolls 2: daggerfallissa Taitaa olla edelleen suurin pelimaailma.
Esim. Morrowind on 0.01% daggerfallin koosta.

Nonii menipä taas. Mutta! Jos tulee joskus valmiiksi, niin veikkaan että tulee aika upea. Tai sitten nopeaa repäisty.

”…pelialue on noin seitsemän kertaa suurempi kuin Oblivion yhteensä.” Jep, eiköhän se ollut sitten siinä.

Muropaketin uusimmat