Uusimmat

Middle-earth: Shadow of Warin Xbox One -ostos sisältää pelin myös Project Scorpiolle

06.03.2017 15:00 Muropaketin toimitus

Viime viikolla julkistetun Middle-earth: Shadow of War -toimintaroopelin voi ostaa kertaheitolla sekä Xbox Onelle että Microsoftin tulevalle Project Scorpio -konsolille.

J.R.R. Tolkien Keski-maahan sijoittuva toimintaroolipeli Middle-earth: Shadow of War julkistettiin viime viikolla alla olevan trailerin kera. Peli ilmestyy elokuussa PlayStation 4:lle, PC:lle ja Xbox Onelle, mutta jälkimmäisestä versiosta on nyt saatu lisätietoja.

GamesRadar nimittäin kertoo, että Shadow of Warin Xbox One -version ostaja saa aikanaan ladata ilmaiseksi saman pelin myös Microsoftin tulevalle konsolille, joka tunnetaan vielä toistaiseksi nimellä Project Scorpio. Tämä kuitenkin edellyttää, että pelin on ostanut joko Windows Storesta tai Xbox Onen kauppaikalta. Peli kuuluu myös Microsoftin Play Anywhere -ohjelmaan, joten sen ostot ja tallennukset toimivat ristiin molemmilla alustoilla.

GamesRadar huomauttaa, että julkistus tekee Shadow of Warista ensimmäisen Scorpio-konsolille vahvistetun pelijulkaisun. Microsoft on kuitenkin aiemmin kertonut, että teknisesti kaikkien Xbox One -pelien pitäisi olla siirrettävissä Microsoftin uudelle konsolille. Project Scorpion odotetaan saapuvan markkinoille jouluksi 2017.

Project Scorpio
Kaikki jutut aiheesta