UUSIMMAT

Middle-earth: Shadow of Warille julkaistiin tänään ilmainen sisältöpäivitys sekä nippu maksullisia lisäosia

05.12.2017 21:04 | Muropaketin toimitus

Uusi päivitys tuo Middle-earth: Shadow of Wariin Online Fight Pits -laajennuksen, jossa pelaajat voivat treenata örkkejään muiden pelaajien Urukeja ja Ologeja vastaan.

Warner Bros. Interactive Entertainment on julkaissut tänään viimeisimmän ilmaisen sisältölaajennuksen Middle-earth: Shadow of War -peliin. Online Fight Pits -osiossa pelaajat voivat haastaa toistensa armeijoiden örkkejä taisteluun kuolemaan saakka. Taisteluista voi ansaita voimakkaita palkintoja ja päivityksiä armeijoiden kehittämiseksi. The Online Fight Pits on saatavilla kaikille pelin omistajille.

Myös Middle-earth: Shadow of War Expansion Pass -paketti on saatavilla, ja se sisältyy pelin Gold-editioniin. Sen mukana tulevat The Slaughter Tribe Nemesis Expansion, Outlaw Tribe Nemesis Expansion sekä Blade of Galadriel Story Expansion ovat nyt saatavilla myös erikseen, aivan kuten The Desolation of Mordor Story Expansion -laajennuskin.

Näistä laajennuksista Slaughter Tribe Nemesis Expansion ja Outlaw Tribe Nemesis Expansion ovat nyt saatavilla, muut seuraavat perässä.

Middle-earth: Shadow of War on saataville Xbox Onelle, pc:lle ja Playstation 4:lle.