”Mieheni pettää minua videopelin kanssa!”

29.10.2009 10:35 | Miikka Lehtonen

Voi Japania. Ei mene viikkoakaan ilman että me alkukantaiset pyöreäsilmät pääsemme pyörittelemään kollektiivista päätämme kun animen ja teknologian luvatussa maassa tapahtuu jotain käsittämätöntä. Tämän viikon käsittämätön japanilaisilmiö: miehet, jotka pettävät naisiaan videopelien kanssa.

Erilaiset treffipelit eivät toki sinänsä ole mitään uutta, vaan niiden avulla moni sosiaalisesti rajoittuneempi miehenalku on treenannut taitojaan jo vuosikausien ajan joko rempseällä hentai-fiiliksellä tai ilman, mikä nyt sattuukaan kiinnostamaan. Harvemmin kukaan on kuitenkaan ollut niin pahasti pihalla että olisi kuvitellut olevansa oikeassa suhteessa pelinsä kanssa, mutta kiitos teknologian kehityksen tämäkin on nyt mahdollista.

Japanin uusin riemastuttava vinksahdus on ”Love Plus”, Nintendo DS -peli, joka antaa lemmenhimoisten miesten viedä suhteensa loppuun saakka – tässä tapauksessa siis alttarille. Treffipeli ei nimittäin pääty onnistuneeseen iskurepliikkiin, vaan sen jälkeen pitäisi viettää aikaa ja suunnitella yhteistä elämää tulevan vaimonsa kanssa. Moni sankari on seonnut peliin niin totaalisesti, että he nukkuvat virtuaalityttöystävä tyynynsä vieressä tai viettävät aikaa ammeessa DS:nsä kanssa.

Japanilaiset naiset eivät luonnollisesti ole ilmiöstä kovin innoissaan, joten maassa käydäänkin nyt kehittävää ja varmasti tärkeää keskustelua virtuaalipettämisestä ja miesten suhteista peleihin.

Traagisia ja riemastuttavia paljastuksia löytyy japaniksi paljonkin, mutta me kielirajoitteiset voimme nauraa amerikkalaisen BoingBoing-saitin jutun myötä.

Linkki: LovePlus

Lisää aiheesta

Wariosta tuli bukkake-sankari

Japanilaiset valjastivat DSi:n tissien hiplaukseen

Lue myös

Huhupartio: seuraavassa PSP:ssä on taas UMD-asema

Kiinnostaisiko ilmainen MechWarrior?

Muropaketin uusimmat