UUSIMMAT

No Man’s Skysta tuli pakkomielle: pelin fani on käyttänyt siihen jo 400 tuntia ja 4000 dollaria

15.03.2017 12:13 | Muropaketin toimitus

Blake Patterson lienee No Man’s Skyn suurin fani, sillä mies on pelannut peliä yli 400 tuntia ja käyttänyt siihen yli 4000 dollaria.

Patterson kertoo rakkaudestaan No Man’s Sky -peliin Polygoniin kirjoittamassaan artikkelissa. Mies toteaa monien muiden pelaajien parjaaman avaruussimulaattorin olevan hänelle unelmien täyttymys ja jopa suoranainen pakkomielle.

No Man’s Skyssa Pattersonia kiehtoo erityisesti pelin laajuus ja se tunne, jonka hän saa löytäessään pelin sattumanvaraisesti luodusta maailmasta jotain uutta. Miehen mukaan hän pitää peliä loistavana saavutuksena ja toivookin useampien pelaajien kokeilevan No Man’s Skyta ilman ennakkoluuloja.

Blake Patterson kertoo artikkelissa myös, kuinka hän onnistui käyttämään yhteensä 4373 dollaria rakastamaansa peliin.

Pelifani halusi kokea No Man’s Skyn 60fps-ruudunpäivitysnopeudella ja paremmalla piirtoetäisyydellä kuin mitä hänen omistamansa PS4-konsoli pystyi tarjoamaan.

Tämän vuoksi Patterson hankki peliä varten kokonaisen peli-PC:n, vaikka muuten hän käyttääkin työssään ja arjessaan Applen iMaciä. Patterson ei ole myöskään innostunut pelaamaan uudella PC:llään No Man’s Skyn lisäksi mitään muita pelejä, joten hän kokee tietokoneen olevan suora sijoitus rakastamaansa peliin. Mies kertoo ostaneensa myös huomattavia määriä No Man’s Skyhyn liittyviä keräilyesineitä.

No Mans Sky
Kaikki jutut aiheesta

Muropaketin uusimmat