UUSIMMAT

Mies pelasi liikaa Fallout 4:ää – vaimo jätti, sai potkut ja syy on tietenkin Bethesdan

21.12.2015 17:02 | Jukka O. Kauppinen

Kyllä taas ovat arvot kohdallaan, mutta missä se sielun peili oikein on? Sillä ilman sitä elämme maailmassa, jossa kaikki on jonkun muun vika. Minussa ei ollut tietenkään mitään vikaa! Ehei! Ei edes se, että vaimo jätti ja sain potkut töistä, kun pelasin liikaa Fallout 4:ää.

Russian Timesin mukaan venäläinen mies haastoi Bethesda Softworks -pelitalon, kun hänen elämänsä meni pirstaleiksi ja ihan pieleen. 28-vuotias mies näet pelasi Fallout 4:ää niin maanisesti, että hän ei ilmestynyt enää edes töihin, ei nukkunut, ei syönyt kunnolla ja kaupan päälle ei antanut mitään huomiota sen enempää ystävilleen kuin vaimolleenkaan. Elämä oli silkkaa Falloutia!

Ja onhan se nyt hyvä peli, mutta ei tietenkään noin hyvä.

Elämänhallintaongelman seurauksina miekkonen saikin sekä potkut että on nyt vapaa sinkkumies, joka voi pelata Fallouttiaan ihan mielin määrin. Tosin sillä erikoisemmalla sivujuonteella, että äijän mielestä vika on ihan puhtaasti Bethesdan eikä hänen itsensä.

”En olisi ostanut peliä vielä, jos olisin tiennyt että se on noin addiktiivinen”, elämänsä ihan itse pilannut hölmö selittää ja vaatii sekä Bethesdalta että pelin venäjäksi kääntäneeltä käännösfirmalta noin 7000 dollarin korvauksia.

Lähde: Venturebeat

Lisää aiheesta

Fallout 4: Dogmeat ja power armour legoilla

“Ei se koko vaan miten sitä käytetään” – Fallout 4:n iso kartta on täyttä elämää

Haaste modaajille: Fallout 4 Fallout 1:n kuvakulmaan?

Fallout 4 videoilla #11 – opettelesivat lentosotimaan

vuodenpeli_aanestykset_pokaali_aanesta_vaihe1