Might & Magic Clash of Heroes rantautui Androidille

26.06.2013 14:15 | Jukka O. Kauppinen

Ubisoftin erinomainen seikkailustrategia Might  & Magic Clash of Heroes laajentaa alustakattaustaan ilmestymällä myös Android-laitteille. Google Play –kaupassa juuri julkaistu oiva peli julkaistiin alkujaan DS-käsikonsolille, minkä jälkeen pelistä on tehty uusiopainoksia myös PC:lle, HD-konsoleille ja iOS:lle.

Lainaus arvostelusta:

Vuorollaan yhden sankarin näkökulmasta kerrottava, usean kymmenen tunnin mittaiseksi venyvä tarina on suhteellisen perinteistä fantasiatauhkaa, mutta tapa jolla se koetaan on tärkeämpää. Pelaaminen vaihtelee Heroes-tyylisen maailmankartalla ravaamisen ja taisteluiden välillä. Maailmankarttaa tutkimalla saadaan tehtäviä, kerätään varusteita ja jutellaan fantasiamaailman asiakkaille. Suurin osa ajasta menee kuitenkin taisteluissa.

Pelin taistelut itsessään ovat yhdistelmä Puzzle Questia ja keräilykorttipeliä. Jokaisella sankarilla voi olla kerralla käytössä viisi erilaista yksikköä, joista kolme perusmosuria ja kaksi vahvempia eliitti- tai champion-yksiköitä. Perusidea on muodostaa yksiköistä pystysuorassa linjassa kolmen saman värisen ja tyyppisen ryhmiä, jolloin nämä aloittavat hyökkäyksen valmistelun.

Lisätietoja: Might & Magic Clash of Heroes @ Google Play

Lisätietoja: http://mightandmagic.uk.ubi.com/clashofheroes

 

Lisää upeita pelivideoita (e)Domen videokanavalta osoitteesta https://www.youtube.com/user/wwweDomenet

Lisää aiheesta

Might & Magic Days – pikkuvideo tapahtumasta, Clash of Heroesin esittely

Might & Magic -pelisarja laajenee moneen suuntaan – esillä Pirates, Duel ja Clash

Might & Magic -pelit matkustavat yarr-rannikolle, tableteille ja keräilykorttien maailmaan

Might & Magic: Clash of Heroes (DS)